Overdrive Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 мноого, ама много по-добре ще е с кубе, може и със спикър симулатор щом сигнал ще ходи в пулт за да си спестиш парите за кубе и микрофон Цитирай
mmanson Отговорено Юни 12, 2006 Автор Отговорено Юни 12, 2006 как да разбеа дали е от потенциометъра или не Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 ем измери го с ом метър докат го въртиш или сложи друг с такава стойност само за проба, нищо че не пасва Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 (Редактирано) Идваш вкъщи с 5лв. и си готов. Редактирано Юни 12, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Идваш вкъщи с 5лв. и си готов. Ти пък 5 лева за един понтециометър и няколко кабелчета (евентуално) ако искаш , си направо ... Искай му повече , може и да се навие ... Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Ти пък 5 лева за един понтециометър и няколко кабелчета (евентуално) ако искаш , си направо ... Искай му повече , може и да се навие ... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 (Редактирано) Тва е ангажимент, заеби ги потенциометрите. Сметни колко време отнема процедурата. Вземи и варианта, че потенциометъра е развален, и кутията може да трябва да се разпробива(ако се окаже, че потенциометъра е бил от малките. Път, ако трябва да се ходи за потенциометър, и време. Аз му давам не по-малко от 3 часа. Не забравяй, че средно човек взима 10-15лв за 8 часа работа, при това за неквалифициран труд. Има хора, които ще му вземат 10-20(В сервиз, например). А на хората, които слагат прагчета на китара, какво ще им кажеш - абе кви 20-40 лв, бе(това е евтиният вариант)? То нали той си взима прагчетата, вие замо ги зачуквате , подрязвате и запилвате отстрани. При това нямате почти никакви разходи. Я ако искате взимайте по 100, и без тва се е навило момчето. Ако искаш му го смени ти за 1 лв. После си купи един сандвич с тях и бягай да си играеш. Редактирано Юни 12, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Тва е ангажимент, заеби ги потенциометрите. Сметни колко време отнема процедурата. Вземи и варианта, че потенциометъра е развален, и кутията може да трябва да се разпробива(ако се окаже, че потенциометъра е бил от малките. Път, ако трябва да се ходи за потенциометър, и време. Аз му давам не по-малко от 3 часа. Не забравяй, че средно човек взима 10-15лв за 8 часа работа, при това за неквалифициран труд. Има хора, които ще му вземат 10-20(В сервиз, например). А на хората, които слагат прагчета на китара, какво ще им кажеш - абе кви 20-40 лв, бе(това е евтиният вариант)? То нали той си взима прагчетата, вие замо ги зачуквате , подрязвате и запилвате отстрани. При това нямате почти никакви разходи. Я ако искате взимайте по 100, и без тва се е навило момчето. Ако искаш му го смени ти за 1 лв. После си купи един сандвич с тях и бягай да си играеш. Да беше от Провадия , щях да му предложа ... Иначе му казвам какво да си купи и сменям понтециометъра . А пък защо трябва да я пробиваш ? У София няма ли малки понтециометри ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 :wall: Няма :wall: . Поне аз не съм успял да намеря досега. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 :wall: Няма :wall: . Поне аз не съм успял да намеря досега. Ти майтап си прайш ... Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Не, че нещо ама ... никой не е казал, че се е прецакал потенциометъра нали ? това са само предложения Така, че не обвинявайте милите потенциометри за виновни без да сте сигурни, че е така Цитирай
Recommended Posts