V.Vichev Публикувано Февруари 17, 2012 Публикувано Февруари 17, 2012 Първо се извинавам че се набутвам в професионалната тема. . . Но повече от седмица ей това ми се върти в главата, и не знам ама трябва да го направя нещо . . най вероятно ще ми отнеме месеци докато го изсвиря чисто. . . Да не говорим че ми се е забила лудата идея втора част да го свиря два гласа (дето хич хал на хабер си нямам как да стане). . . Молбата ми е ако някой му се занимава и му дийде от вътре за един бавен тежък тъпан ..... ух ... Обещавам да понеса всякъв бой и критика с подходящо бягство ( http://soundcloud.com/r3connected/deveitche ) Благодарско Цитирай
V.Vichev Отговорено Февруари 17, 2012 Автор Отговорено Февруари 17, 2012 нямаше възможност редактирай за това добавям. . . видях че е свалено два пъти, тайно се надявам някой да прави тупан.. . . даже може да е още по бавен от темпото с което съм го изсвирил. .. значително по бавен..... благодарско Цитирай
kiusha82 Отговорено Февруари 17, 2012 Отговорено Февруари 17, 2012 Поне да имаше ритъм,ама то си е безмензорно. Пробвай пак с метроном да го запишеш,аз ще ти добавя тъпан. Цитирай
V.Vichev Отговорено Февруари 17, 2012 Автор Отговорено Февруари 17, 2012 (Редактирано) Поне да имаше ритъм,ама то си е безмензорно. Пробвай пак с метроном да го запишеш,аз ще ти добавя тъпан. аммммммм ...... нещо ей такова. . . http://soundcloud.co...connected/tupan от сега благодря . . Редактирано Февруари 17, 2012 от V.Vichev Цитирай
kiusha82 Отговорено Февруари 17, 2012 Отговорено Февруари 17, 2012 (Редактирано) Аз явно не съм разбрал какво искаш. Ти искаш някой да ти направи дръм трака и ти отгоре му да запишеш китарата? Аз се сетих обратното ,че върху трака който е постнат в първия пост искаш някой да ти тропне един тъпан. Ще гледам най-скоро да ти напраа един трак. п.п все пак съм от Родопите и съм учил малко в Дюфа - гр.Смолян и то с тъпан Редактирано Февруари 17, 2012 от kiusha82 Цитирай
V.Vichev Отговорено Февруари 17, 2012 Автор Отговорено Февруари 17, 2012 (Редактирано) Жестоко много много благодаря. . . . . смолян ми е любим град, като ученик редовно всяка годсина бяхме на хижа в с. левочево при бай Тошо даварски.... а за ритъма правилно си разбрал. . . преди много много време всирех При Иван Стоянов (дявола) това в детските ми години. . . "тъпана е сърцето на музиката" ако го нямаш нямаш музика бяха неговите думи. . . макарче ми липсват още хиляди неща това сега ми е най важното Редактирано Февруари 17, 2012 от V.Vichev Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 17, 2012 Отговорено Февруари 17, 2012 Само да отбележа, че в оригинал май е "девойко", а не "девойче" Ще пробвам да драсна едно Guitar Pro Tab-че. Цитирай
V.Vichev Отговорено Февруари 17, 2012 Автор Отговорено Февруари 17, 2012 Ехааааа . .. кака ме радвате. . . Прав си "девойко" . . . е ма понеже става дума за жена ми е едно такова милйовно галйовно, че съм го ударил на умалителни Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 18, 2012 Отговорено Февруари 18, 2012 Поздрави за идеята и успех със записа! На мен това ми е любимата българска народна песен и доста често си я свиря сам http://youtu.be/fcztx7vT9U0 4 Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 18, 2012 Отговорено Февруари 18, 2012 @kolio_k Можеш ли да дадеш някакъв таб (за предпочитане guitar pro tab), че тия безмензурни извращения направо съсипват мисленето ми в 4/4 Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 18, 2012 Отговорено Февруари 18, 2012 Съжалявам, но нямам таб , свиренето е чиста импровизация Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 18, 2012 Отговорено Февруари 18, 2012 Е, значи освен да импровизирам някакъв таб Цитирай
V.Vichev Отговорено Февруари 18, 2012 Автор Отговорено Февруари 18, 2012 kolio_k . . Разби ма, много добре звучи. . . сега да видим какво може да откраднем ... хк хммм да взаимстваме от твоя варянт )) 1 Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 18, 2012 Отговорено Февруари 18, 2012 Поздрави за идеята и успех със записа! На мен това ми е любимата българска народна песен и доста често си я свиря сам Коле много красиво си го изсвирил. Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 18, 2012 Отговорено Февруари 18, 2012 .... На мен това ми е любимата българска народна песен и доста често си я свиря сам Повлиян от мелодията, мога да кажа само: Жалко, много жалко! Такъв добър музикант... Такъв добър аранжимент на песента.... Аз, ако мога така да свиря, ще продължа с подобни, съвременни аранжименти, на песни от нашия фолклор! Цитирай
Recommended Posts