Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

тоя път май звука наподобява истински запис, но свирнята .... днеска си изгорих пръст на лявата ръка и със сълзи на очи изкарах нещо, хехе, ама много ми се свиреше, пардон - дрънкаше ;)

чуйте, пък кажете дали ви харесва като звук и идея

те го те: http://www.cmusicforum.com/pi/Espadas%20de%20Toledo.mp3

Редактирано от peshoy2k
Отговорено (Редактирано)

ееее, мерси, свирене, ние това много добре го знаеме както съ пееше

много се радвам за звука ;)

а перкусиите ? като звук пак

Редактирано от peshoy2k
Отговорено

ми с Ямаха съм, почти среден клас ;) микрофон RODE NT1A + mindpint envoice+ RME+ това е тайна, хехе, че трябва да черпя ;) придобивка от вчера :headbang:

Отговорено
ми с Ямаха съм, почти среден клас ;) микрофон RODE NT1A + mindpint envoice+ RME+ това е тайна, хехе, че трябва да черпя ;) придобивка от вчера :headbang:

супер,мерси

Отговорено
Супер! е саунда и амбиенса...;) ;)

къв е тоя ревербец ;)

ееее, супер, Митак ;) тука до ден два шса опраа, днеска как нелепо се изгорих :wall: , ама нали матриал ми трябваше за обработка, ревербчето е на Уейвс, сложих му неговия си Hall и малко коригирах предилей и другите бъзикни, инак то си има и от стаята де :P

ейййй, кажете дрънкулките как звучат бре :headbang:

Отговорено
Супер! е саунда и амбиенса...:):bravo:

къв е тоя ревербец :rolleyes:

ееее, супер, Митак :) тука до ден два шса опраа, днеска как нелепо се изгорих :wall: , ама нали матриал ми трябваше за обработка, ревербчето е на Уейвс, сложих му неговия си Hall и малко коригирах предилей и другите бъзикни, инак то си има и от стаята де :P

ейййй, кажете дрънкулките как звучат бре :pray:

супИр риал!!!! Какъви са?

Отговорено (Редактирано)

Китарата яко, парчето още по- :bravo:

култ кеф !!! :rolleyes:

Wild guess - перкусиите мязат на ключодържател с ключове или стинки и лъжица или нешо подобно метално, а и цип май :/

Редактирано от synchu
Отговорено
Wild guess - перкусиите мязат на ключодържател с ключове или стинки и лъжица или нешо подобно метално, а и цип май :/

Ехтрасенс :rolleyes::bravo:

Отговорено (Редактирано)

перкусии :P

мога да пусна и семпли със снимки ако желаете хехе :) , ама са готини а ? ;)

тия дни смятам да пробвам с още автентични инструменти от нашето домакинство, ще пробвам да наподобя каса ахаахаааа с кофа или, както видях на едно видео, с ръка по леглото :P

Редактирано от peshoy2k