peshoy2k Публикувано Юни 8, 2006 Публикувано Юни 8, 2006 (Редактирано) тоя път май звука наподобява истински запис, но свирнята .... днеска си изгорих пръст на лявата ръка и със сълзи на очи изкарах нещо, хехе, ама много ми се свиреше, пардон - дрънкаше чуйте, пък кажете дали ви харесва като звук и идея те го те: http://www.cmusicforum.com/pi/Espadas%20de%20Toledo.mp3 Редактирано Юни 8, 2006 от peshoy2k Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 страхотен тембър на акустичната китара!!!! поздравления! много про звучи Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Звукът си го догодил идеално ,имам чуство че слушам китарата на Пако озвучена.Свиренето му е майката Владо Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 8, 2006 Автор Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) ееее, мерси, свирене, ние това много добре го знаеме както съ пееше много се радвам за звука а перкусиите ? като звук пак Редактирано Юни 8, 2006 от peshoy2k Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 много гот звучи как го докара саунда,с каква китара и тн. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 8, 2006 Автор Отговорено Юни 8, 2006 ми с Ямаха съм, почти среден клас микрофон RODE NT1A + mindpint envoice+ RME+ това е тайна, хехе, че трябва да черпя придобивка от вчера Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 ми с Ямаха съм, почти среден клас микрофон RODE NT1A + mindpint envoice+ RME+ това е тайна, хехе, че трябва да черпя придобивка от вчера супер,мерси Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Супер! е саунда и амбиенса... къв е тоя ревербец Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 8, 2006 Автор Отговорено Юни 8, 2006 Супер! е саунда и амбиенса... ;) къв е тоя ревербец ееее, супер, Митак тука до ден два шса опраа, днеска как нелепо се изгорих :wall: , ама нали матриал ми трябваше за обработка, ревербчето е на Уейвс, сложих му неговия си Hall и малко коригирах предилей и другите бъзикни, инак то си има и от стаята де ейййй, кажете дрънкулките как звучат бре Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Супер! е саунда и амбиенса... къв е тоя ревербец ееее, супер, Митак тука до ден два шса опраа, днеска как нелепо се изгорих :wall: , ама нали матриал ми трябваше за обработка, ревербчето е на Уейвс, сложих му неговия си Hall и малко коригирах предилей и другите бъзикни, инак то си има и от стаята де ейййй, кажете дрънкулките как звучат бре супИр риал!!!! Какъви са? Цитирай
synchu Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) Китарата яко, парчето още по- култ кеф !!! Wild guess - перкусиите мязат на ключодържател с ключове или стинки и лъжица или нешо подобно метално, а и цип май :/ Редактирано Юни 8, 2006 от synchu Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Wild guess - перкусиите мязат на ключодържател с ключове или стинки и лъжица или нешо подобно метално, а и цип май :/ Ехтрасенс Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 8, 2006 Автор Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) перкусии мога да пусна и семпли със снимки ако желаете хехе , ама са готини а ? тия дни смятам да пробвам с още автентични инструменти от нашето домакинство, ще пробвам да наподобя каса ахаахаааа с кофа или, както видях на едно видео, с ръка по леглото Редактирано Юни 8, 2006 от peshoy2k Цитирай
Recommended Posts