adr88 Публикувано Февруари 9, 2012 Публикувано Февруари 9, 2012 Пиша текстове на песни,може да се свържете с мен по e-mail ani_mz@mail.bg Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 Хубаво е да ни покажеш някой твой текст, да кажеш за каква музика си съгласна да пишеш текстове, безплатно ли ги пишеш -примерно. Цитирай
adr88 Отговорено Февруари 15, 2012 Автор Отговорено Февруари 15, 2012 Текстовете които пиша са на български език.Без значение е музиката-какъв жанр е.Не са безплатни,но ако някой ми е много симпатичен мога да му подаря текст!! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 15, 2012 Отговорено Февруари 15, 2012 Значи като се обръщаме с молба за текст, да прикачаме и по една снимка (което ми напомня да се избръсна най-сетне ). 2 Цитирай
blr Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 Щом не са безплатни, темата ти е за раздел "Продавам" девойче. Тук хората публикуват свои стихове, а не обявяват стока за продан. Можеше поне да пуснеш нещо твое, да видим дали си заслужава hand_of_doom да се бръсне за снимката. 2 Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 Честно казано доста оферти за платено текстописане съм срещал точно в този раздел, но сигурно защото има някакво демо все пак Цитирай
maringtr Отговорено Февруари 17, 2012 Отговорено Февруари 17, 2012 Няма лошо в това да не са безплатни, но наистина е добре да пуснеш някакви откъси... Цитирай
adr88 Отговорено Февруари 19, 2012 Автор Отговорено Февруари 19, 2012 Това е откъс от текста с който участвах в литературен конкурс: Как бързо времето минава, как изтича живота в един миг и остарея ли назад се връщам във спомени и сбъднати мечти. Ще останат ли чувствата топли, ще живеят ли децата ни добре, дали ще се намерим после горе ще се държим ли отново за ръце? Цитирай
FFFDF Отговорено Февруари 29, 2012 Отговорено Февруари 29, 2012 Тоя текст за колко го продаваш? Цитирай
niki-l.s. Отговорено Март 14, 2012 Отговорено Март 14, 2012 Аз го вземам, хареса ми. Мисля с малко повторения ще се получи текст за цяла песен. Довечера ще го пусна в ютюб озвучен. )) Шегувам се Успех! Цитирай
Recommended Posts