vasko321 Публикувано Юни 6, 2006 Публикувано Юни 6, 2006 (Редактирано) В повечето форуми под никовете и аватарите на юзърите пише и местожителството им. Защо и тук да не се въведе? Сигурно че си кажете, къв е тоя, че да ни казва кво дап равим. Не съм активно пишещ форумец, но почти постоянно го чета и препрочитам. (причината за това е, че все още не спадам към музикантите ) Мисля, че тази функция е много полезна, сигурно повечето от най-активните потребители се познават и не има е нужна, но мисля, че все пак ще бъде по-добре с нея. Сигурно сте обсъждали тази тема, но не можах да намеря нищо по въпроса. Предполагам, че има причина местожителството да не се показва, щом така сте го направили. едит: лелеее признавам, тъб съм то се виждало като се отиде на профил през прякора на потребителя :wall: Редактирано Юни 6, 2006 от vasko321 Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 вижда се, но не всичко юзъри вписват местожителството си. по-скоро бих изопачил идеята ти на 'направете полето за местожителство задължително за попълване' Цитирай
Sad But True Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 (Редактирано) Редактирано Юни 7, 2006 от Sad But True Цитирай
musicman Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Виже сега, аз не виждам смисъл от това да принуждаваме хората да пишат от къде са. Който иска си е казал в профила. Не разбирам защо трябва да е задължително? Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 мдаа и аз Мразя всички задължителни неща Правя неща само ако искам- задължителните за мен неща сам си ги определям, така че мисля няма смисъл да се дискутира по темата. Пък и не ми е проблем ако искам да науча за някого нещо повече да го питам с лична бележка, ако човека насреща е склонен да даде повече инфо "ОК" , ако не "Здраве да е" Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Животът е незадължителен, камо ли подобен дребен кич... Цитирай
Recommended Posts