vihro Публикувано Юни 5, 2006 Публикувано Юни 5, 2006 4удех се,защо да не си направим и такова място,където всеки желаещ да си постне снимки на притежаваните от него 4инели,НО БЕЗ БАРАБАНИТЕ.В крайна сметка,4инелите са отделен инструмент и ще е готино да полу4ат нужното уважение,а не да се губят в сянката на един или друг комплект.Примерно колегата imperor,колко 4инели е натрупал,при това добри,а така се губят на тези снимки.Единствено на YtseJam снимките са ка4ествени и се виждат ясно 4инелите.Но също така,ще е добре под снимките на всеки да има и обяснение-марки на 4инелите,серии и кой ,каквото сметне за необходимо още А ако ви се струва прекалено и ненужно,нека някой модератор махне темата п.п.Бих дал ли4ен пример,поствайки си 4инелките,оба4е все още съм новатор в компютрите.....и ми е проблем Цитирай
jeleto Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Офф... не ми говори за чинели, че оня ден си "съдрах" един Paiste... Още ме боли, но таква е истината... Цитирай
bonzo Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Офф... не ми говори за чинели, че оня ден си "съдрах" един Paiste... Още ме боли, но таква е истината... Welcome to my nightmare. П.П.Сори за инглиша ,ама на бг не звучи. Цитирай
jeleto Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Е, мерси, мерси... не е за честитене, но все пак мерси! Цитирай
Sad But True Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Е, мерси, мерси... не е за честитене, но все пак мерси! И въпреки тва,на печелившите, честито и наздраве. А какъв беше чинела(разбрах,че е Паист,питам за типа),че ако си намериш кадърен стругар,може и да спасиш част от него(поне едно сплашче) Цитирай
jeleto Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Е, не си струва кой знае колко, но ми е първия "истински" чинел (смисъл не Амати). Супер мизерна серия - 101. Не е за уммиране, ама нямам никакви кинти! Цитирай
bonzo Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Е, не си струва кой знае колко, но ми е първия "истински" чинел (смисъл не Амати). Супер мизерна серия - 101. Не е за уммиране, ама нямам никакви кинти! Пич аз имах такъв райд и свирих около две години на него след като го сцепих.Фащай флекса и се захващай да го резнеш.Не го режи целия,ами само там където е цепнат във формата на полумесец.После пак и пак и някъде на 5-6-7 път спира да звучи,но можеш да изкараш още поне една година на него ако го пазиш.Най-важното не свири с него вкъщи и на репетиция,ако е възможно,изолирай максимално ползването му до само на концерт и ще можеш да го ползваш доста по-дълго. П.П.Един път като ислизах с флекса от мазето на репетиционната ни и китариста ме видя и каза:"Брей все по-добър и по-добър ставаш" П.П.2.Аз свиря вкъщи само с фус като чинели.Само като си сменям постановката слагам и крещове и райд Цитирай
vihro Отговорено Юни 7, 2006 Автор Отговорено Юни 7, 2006 Айде да си ка4ваме снимкитееееееееееее :hello: За рязане на 4инели,ще направим нова тема Цитирай
jeleto Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Е, вие си имате много чинели и може да си ги сменяте за репетиционна, концерт и т.н. Аз като имам един "комплект" к'во да правя...? Цитирай
bonzo Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Е, вие си имате много чинели и може да си ги сменяте за репетиционна, концерт и т.н. Аз като имам един "комплект" к'во да правя...? Набави си един сет трова за 20лв. Цитирай
vihro Отговорено Юни 8, 2006 Автор Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) Ако някой ми помогне,да му пратя снимки по пощата,а той да ги ка4и в темата,ще дам ли4ен пример и се надявам да видя тук и ВАШИТЕ 4инелки Хайде де,кой с каквото разполага,аз и до сега си свиря на Амати-на репетиции разбира се.Затова подкрепям Боян,4е така е най-разумно,голяма работа,4е на репетиция звука от 4инелите ще е малко кофти,нали не това е целта?????Избарваш си ритми4ески пар4ето,останалото не е от такова зна4ение.А ако свириш по-тежко,от дъжд на вятър си ока4ваш хубавите 4инели за да свикнеш как отговарят на удар и по-силния звук като цяло.Поне аз така практикувам-свиря на Амати и Тактон в репетиционната и въобще не се притеснявам Айде давайте снимките,4е ми се гледат 4инелииииииииииииииииии Редактирано Юни 8, 2006 от vihro Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Хммм... да дам начало с възможно най-клошарското - некви ламарини Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) Ако някой ми помогне,да му пратя снимки по пощата,а той да ги ка4и в темата,ще дам ли4ен пример и се надявам да видя тук и ВАШИТЕ 4инелки Хайде де,кой с каквото разполага,аз и до сега си свиря на Амати-на репетиции разбира се.Затова подкрепям Боян,4е така е най-разумно,голяма работа,4е на репетиция звука от 4инелите ще е малко кофти,нали не това е целта?????Избарваш си ритми4ески пар4ето,останалото не е от такова зна4ение.А ако свириш по-тежко,от дъжд на вятър си ока4ваш хубавите 4инели за да свикнеш как отговарят на удар и по-силния звук като цяло.Поне аз така практикувам-свиря на Амати и Тактон в репетиционната и въобще не се притеснявам Айде давайте снимките,4е ми се гледат 4инелииииииииииииииииии да бе представяш ли си....ще дам 100 000 лева за чинели и накрая пак амати ще свиря чинелите са за да се свири на тях....вашта работа малко като едно време бабите дето криеха бонбоните за гости и постилаха полижинилхлориди по мебелите....и пак само за гости ги махаха Редактирано Юни 8, 2006 от tupoto kopele Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Ама едно е да купиш нови бонбони и да пуснеш 1 прахосмукачка на дивана, друго е да даваш по 100-200 лв на месец за нови чинели Цитирай
vihro Отговорено Юни 8, 2006 Автор Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) Ако някой ми помогне,да му пратя снимки по пощата,а той да ги ка4и в темата,ще дам ли4ен пример и се надявам да видя тук и ВАШИТЕ 4инелки Хайде де,кой с каквото разполага,аз и до сега си свиря на Амати-на репетиции разбира се.Затова подкрепям Боян,4е така е най-разумно,голяма работа,4е на репетиция звука от 4инелите ще е малко кофти,нали не това е целта?????Избарваш си ритми4ески пар4ето,останалото не е от такова зна4ение.А ако свириш по-тежко,от дъжд на вятър си ока4ваш хубавите 4инели за да свикнеш как отговарят на удар и по-силния звук като цяло.Поне аз така практикувам-свиря на Амати и Тактон в репетиционната и въобще не се притеснявам Айде давайте снимките,4е ми се гледат 4инелииииииииииииииииии да бе представяш ли си....ще дам 100 000 лева за чинели и накрая пак амати ще свиря чинелите са за да се свири на тях....вашта работа малко като едно време бабите дето криеха бонбоните за гости и постилаха полижинилхлориди по мебелите....и пак само за гости ги махаха Тва за бонбоните беше добро-за гостите шоколада,а нас ни тъп4ета с лук4ета Вярно,4е е гот да си свириш на хубавите 4инели,но....прагматизма е изконна българска 4ерта Като не може 4овек да си позволява 4есто такива покупки-пази Редактирано Юни 8, 2006 от vihro Цитирай
Recommended Posts