jabs Публикувано Януари 26, 2012 Публикувано Януари 26, 2012 (Редактирано) Един, хм, леко шантав вариант на известното парче на Dire Straits. Който има нервите да го изслуша поне до средата, вярвам ще схване закачката с Джекил / Хайд. Тъй като целта на поста ми не е да декларирам майсторски китарни умения (каквито нямам), а да споделя една шантава идея, не ми се занимава да коригирам доволно многото грешки в тайминга и свиренето. Колкото, толкова. http://soundcloud.co...-and-mr-hydes-1 Ще се радвам ако на някой му хареса. Наздраве и приятно слушане Явор Редактирано Януари 26, 2012 от jabs 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 27, 2012 Отговорено Януари 27, 2012 Чудна е станала! Отдавна не съм я свирил, виж как ме подсети да си я припомня... Цитирай
jabs Отговорено Януари 28, 2012 Автор Отговорено Януари 28, 2012 Благодаря ти ! Първата реакция на моя пианист, който е с класическа закваска и непрекъснато ме бомбардира я с Унгарската рапсодия на Лист, я с нещо от сорта беше: "..Man, you're weird.." На дърти години все на жици ни избива, нейсе Цитирай
Recommended Posts