goldcobra Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 http://www.musicworld.bg/bg/m_1670000/i_36674/PREMIER_POWERFORCE_STAGE_22_ROCK_KIT_BLACK_W.html Какво мислите за тези барабани ? реших да ги взема и с останалите пари някакви чинели.. Някой пробвал ли ги е ? Дали ще звучат по-добре от едни амати и тактон да речем?
evans Отговорено Януари 19, 2012 Отговорено Януари 19, 2012 (Редактирано) Естествено, че е по добре от амати и тактон.Първо това са чисто нови барабани и ти ще си първият собственик.Също така ако им сложиш хубави кожи, спокойно можеш да си свириш по клубове и да изкараш доста приличен звук.Не че съм върл противник на амати и тактон( и аз съм започнал с тия марки),но това са барабани които са над 30 години, с отвратително скапан хардуер. Редактирано Януари 19, 2012 от evans 2
kiusha82 Отговорено Януари 19, 2012 Отговорено Януари 19, 2012 Естествено, че е по добре от амати и тактон.Първо това са чисто нови барабани и ти ще си първият собственик.Също така ако им сложиш хубави кожи, спокойно можеш да си свириш по клубове и да изкараш доста приличен звук.Не че съм върл противник на амати и тактон( и аз съм започнал с тия марки),но това са барабани които са над 30 години, с отвратително скапан хардуер. Абсолютно!!! 1
Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2012 Отговорено Януари 19, 2012 Няма да са цвете, нито ще се настройват като истински, но ще са на светлинни години пред изброените от теб реликви на соц. времената. Предвиди и поне бойни кожи в скоро време (ако имаш възможност), разликата ще е огромна!
goldcobra Отговорено Януари 19, 2012 Автор Отговорено Януари 19, 2012 а какви кожи ще ме посъветвате да взема ? искам да са някакви плътни и отчетливи кожи
Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2012 Отговорено Януари 19, 2012 Ако става дума за рок/метъл, мога да препоръчам следните бойни кожи на марката Remo: Bass - Powerstroke 3 Toms - Emperor Clear Snare - Controlled Sound Black Dot On Bottom
bisserm Отговорено Януари 19, 2012 Отговорено Януари 19, 2012 Аз си взех такива и съм доволен от тях ! Материалът им е липа - по добър е от тополата на другите ниски класове на марковите барабани - и като смениш кожите дават много добър звук оригиналните им са много дебели аналог на пинстрайп но по-твърди и на мен лично не ми звучаха с тях но е въпрос на вкус. После им сложих единични Амбасасдор коутед и ми прозвучаха много добре а сега и им взех и комплект Емперор та с тях най-добре ми звучат но в крайна сметка е въпрос на вкус. На касата кожите стават звучат що годе прилично. Хардуерът също е добър. Общо взето за нови барабани са най-доброто за тези пари - то май други на такава цена не знам можеш ли да намериш.
Sasho_Crasho Отговорено Януари 19, 2012 Отговорено Януари 19, 2012 Аз притежавам 20 инчовата версия от тази седмица и мога да кажа изключително добри неща за барабаните (хардуеъра не съм го разпечатвал и няма да го сторя, но пък на снимки изглежда по-добър от дърветата дори). Много красиви, макар да мразя адски много черния цвят. Бих казал най-доброто на пазара в ценовия клас до 800 лева. Динакорд за пореден път изкъртиха де що дограми имаше (дори и буквално може да се приеме, че касата вади глас).
goldcobra Отговорено Януари 19, 2012 Автор Отговорено Януари 19, 2012 е,много благодаря! явно ще се поръчва! аз съм се спрял на кожа за каса Evans EMAD , понеже звучи много пиково , а и на стария амати комплект си бях с такава и звука беше много як! Относно кожите,имах Evans G1 ... просто отвратителни кожи.. нищо не излиза отчетливо.. Най-добрите за сега на които съм свирил са Remo pinstripe , но мисля да пробвам и Remo emperor clear
Brankoff Отговорено Януари 21, 2012 Отговорено Януари 21, 2012 Имах възможността да видя и пробвам тези барабани. Не са кой-знае какво, но опредлено си заслужават парите. За тази сума не би трябвало човек да се замисля. Опредлено най-добрата оферта на пазара в последните месеци. Що се отнася до кожите - зависи от стила, който ще се свири, както и от личните предпочитания за звук на всеки барабанист. Оригиналните кожи, с които се продават, не са никак лоши и с хубава настройка звучат много добре. Аз лично не си купих този сет, защото предпочитам томове 12" и 13" пред 10" и 12" (а двата предлагани комплекта се различават само по касата), а и защото изпитвам някакъв странен сантимент към моите старички и не много качествени SONOR Force 507. Ако нямаш барабани и не си се решил още - не се колебай! Всичко това е лично мое мнение и не искам да ангажирам никого с него!!!
goldcobra Отговорено Януари 22, 2012 Автор Отговорено Януари 22, 2012 Искам само да споделя с вас моето разочарование от Premier Powerforce Stage 22 Rock Kit Black-W Още на 1-вия ден ми се счупи стойката за соло барабана и да не ви разправям от какъв нищожен материал е направена! Отделно когато слагах нова кожа на соло барабана,ключетета опираха в обръча докато се завинтват и то ставаше много трудно! Другото което е,че 12-ка тома и флор тома адски трудно се настройват.... единственото звучащо нещо от тези барабани е 10-ка томчето... Преди имах много запазени аматита и да ви кажа звучаха много по-добре! Взех си и кожи Remo Emperor , но ........ ! Искам и само да добавя,че аз имам опит и мога да настройвам барабани.. просто 480 лв. на вятъра
Ammanas Отговорено Януари 22, 2012 Отговорено Януари 22, 2012 Ами аз съм със същия сет човек и съм много доволен дори и без да сменям кожи и т.н. и си настройх и 10 и 12 и 14 томове без никакви проблеми (е може би с 12та има малко зор, но все пак и аз съм доста начинаещ) нищо не ми се е чупило до този момент а ги блъскам без никакъв компромис хахаха...Според мен си попаднал на кофти бройка, защото за сет който струва 480лв. едва ли вкарват кой знае какъв куолити контрол и може би е до късмет на какво ще попаднеш.
goldcobra Отговорено Януари 22, 2012 Автор Отговорено Януари 22, 2012 не знам на какво попаднах,но повече няма да купувам нищо от musicworld
Ammanas Отговорено Януари 22, 2012 Отговорено Януари 22, 2012 А между другото това не би ли трябвало да ти го поеме гаранцията ?
goldcobra Отговорено Януари 22, 2012 Автор Отговорено Януари 22, 2012 да не мислиш,че ще ми обърнат внимание за това нещо.. а и как ще докажа,че не съм счупил нарочно стойката? както и да е... ще ги продам за 150-200 лв. и ще ми е обица на ухото!
Recommended Posts