RGB Публикувано Октомври 8, 2004 Публикувано Октомври 8, 2004 ...Е.е.е...к'во се сетих ...Баси мамата ...Е т'ва е вече жестоко! Близки срещи от трети вид...На какъв екземпляр попаднах...Няма да повярвате!!! Седиме си и си пиеме бира ,тука ,в кварталното...Излизам за малко ,да взема цигари, връщам се... и гледам моя човек [Иво,басиста], се заприказвал с някакъв полицай... До тук нищо необичайно...И ми вика "запознай се ,това е БИСЕР"... И така два-три часа си разправяме разни глупости ,и си поркаме...И аз се сещам, мамка му ,и го питам нещо ,полицая де : "Абе ,човече ,ти имаш ли нещо общо с Бисер РАЧЕВ - китариста" - "Това съм аз", вика ...Вади и показва лична карта... Yeee.e.e.e.e.......s ,жестоко ,невероятно... Иво ,басиста ,естественно дори и не беше чувал за него ,т.е. за Рачев, но както и да е... После момчето ни покани в тях ,наковахме се здраво ... ...И следващите два дни пак поркахме до безобразие... Аз лично ,с очите си видях грамотата му от Гинес ;честна дума ,заклевам се , няма лъжа ,няма измама...Подпачатана !...Със златен печат!!! "Най-бързият,СЪС СКОРОСТА НА СВЕТЛИНАТА...Йе.е.е.е...,жестоко,жестоко направо неповторимо ...Бисер РАЧЕВ на микрофона ,дами и господа; погледнете насам или умрете...Йес,Йе.е.е...с ... Това съм аз ,Бисер ,баща ми е Рачев ,АЗ Съм Бисер Рачо -РАЧ... Оу-Йе,Оу-Йеееее... леди'с енд джентълмън...И още веднъж Оу.у.ууу...Йеее.е.е...а...Таенкю ,таенкю...таенкю... ...Не ме харесвате...Аз съм на всякъде,дори и зад съседният ъгъл...И съвсем не съм идеален... Бисер РАЧЕВ на микрофона ,дами и господа, обичайният тероризатор! Носи ДРАМА! Носи СПАСЕНИЕ! Носи УДОВОЛЕТВОРЕНИЕ! ...С две лъскави железа ,на предпазител! Дами и господа... ...Единственият! ...Неповторимият! ...Вечният! ...По-голям от живота... Бисер РАЧЕВ под прожекторите ,още един път , ...ЗАВИНАГИ !!!" ******* Иначе не е лошо момчето ,свестен е ...Интелигентен, умно говори ,интересно ...Полицай ,в DAGA-пъли:с ,и т.н и т.н. ...Но това е вече тема на друг разговор ,по-натам. Между впрочем ,ако някой много му има зъб , мога да предоставя ценна информация ;поверителна ,така да се каже...Ха.ха.а.а.а... !!! ******* Редактирано от Х.Б.Десиадо[D.Area]
Glacierise Отговорено Октомври 8, 2004 Отговорено Октомври 8, 2004 wtf? По тая тема нема как да е оф-топик
bulby Отговорено Октомври 8, 2004 Отговорено Октомври 8, 2004 Бисер Рачев като почне да свири бързо, започва да маже доста яко. Не бих го признал за голям китарист. Чуйте Димитър Налбантов (http://guitarman.bgfree.com/) - Той е от Асеновград, малко хора го знаят, но свири страхотни неща. Личи си и че е идеен
edgecrusher Отговорено Октомври 8, 2004 Отговорено Октомври 8, 2004 Тука някой има сериозно душевно разстройство.Извикайте линейка ,моля..... :!: :!: :!:
kitaratapesho Отговорено Октомври 8, 2004 Отговорено Октомври 8, 2004 нещо май за пореден път се убедих, че съм безкрайно тъп, но наистина не мога да схвана за какво иде реч в тази тема. това да не е тема за интересни запознанства с известни китаристи ?
AXE Отговорено Октомври 9, 2004 Отговорено Октомври 9, 2004 Може ли пояснение за неосведомениете? Ясно че тоя накакъв бърз китарист, ма малко подробности няма да са излишни. Мерси 8)
kitaratapesho Отговорено Октомври 9, 2004 Отговорено Октомври 9, 2004 не, мен ми е пределно ясно, че Бисер Рачев е най-бързият китарист според Гинес, но това не променя статута на историята
Mityata Отговорено Октомври 9, 2004 Отговорено Октомври 9, 2004 ти верно нещо си се побъркал .... според мен човека наистина не е нищо особенно....
RGB Отговорено Октомври 9, 2004 Автор Отговорено Октомври 9, 2004 ...Споко бе ...Пускам материалчето само за разведряване...Майтап... К'во толкова се нервирате... И искам да кажа че винаги ,преди да седна да пиша нещо, си взимам хапчетата ...Така че положанието не е толкова трагично...Ха.ха.ха.а.а.а.а...
sw1tched Отговорено Октомври 10, 2004 Отговорено Октомври 10, 2004 Бисер Рачев като почне да свири бързо, започва да маже доста яко. Не бих го признал за голям китарист. Чуйте Димитър Налбантов (http://guitarman.bgfree.com/) - Той е от Асеновград, малко хора го знаят, но свири страхотни неща. Личи си и че е идеен Митака е голям пич . Имах удоволствието за първата ми песен да измисля рифовете на песен в която той има най-голямо участие, самата песен тръгна от първия риф чиито горд "баща" съм аз хехе. Btw dister-а в песента е стария DOD grunge а не кубето което си купих впоследствие..но пак става. http://www.metal-world.info/mp3/MetalWorld.mp3
fxf Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 За тоя Бисер Рачев мога да кажа 2 неща които знам. Първото е че съм го гледал на живо - наистина маже. А второто е мнението на нашия вокал, които е бил с него в една група около 1 г. мисля и то е ,че е супер НЕкоректен и вулгарен !!! Повечето хора не го издържат и се махат от групата. А факта че има случаи когато си прибира парите от участие на групата и казва на останалите че не е платено....говори достатъчно!
AXE Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 Мене ми е интересно като е толкова добър що бачка като ченге и запива в кварталната кръчма, а не е на турне с Ингви, Вай, Сатриани и Анжело :?: Имаше един пич дето можел да свири 2 пъти по бързо от Майкъл Анжело :shock: От тийнейджър свирел по 16 часа на ден и стигнал ниво да свири 40 ноти в секунда :shock: :shock: :shock: Обаче с такова темпо нищо не се различава и хората дотакава степен не го вземали насериозно че той се отказал да свири на китара и станал само композитор :? Музиката не е спорт. Нужно ти е да свириш толкова бързо колкото те кефи. Не знам кой би го кефило 40 ноти в секунда :? И в никакъв случай не бих казал че Гари Муур и Ерик Клептън са лоши китаристи :!: Толкова с оплюването на шредърите :wink:
Slinky Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 Така си е. Важното е в свиренето да има мисъл. А и не всеки може да стане виртуоз като изпълнител. Но ако измисля накаква музика, с която да го запомнят феновете, е това е най-важното според мене. И като свири някакво соло, да го познаят, че е той - да има собствен почерк.
Recommended Posts