Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте искам да попитам няколко много важни неща за Squier Bullet Strat. Значи на скоро един човек, който знам, че разбира от китари и то със сигурност ми каза, че по-ефтините китари, който са от Китаи са направени от не добре изсъхнало дърво и до 5-6 месеца грифа ще се изкриви. Искам да попитам това вярно ли е и важи ли за Squier Bullet Strat? Също да попитам Squier каква марка e? И собствениците на Squier Bullet Strat имат ли някакъв проблем с китарите си? Благодаря предварително. :headbang:

Отговорено

Попринцип не би трябвало да има проблем с изкривяване освен ако не я е експлоатирал твоя приятел по неподходящ и особено брутален за китарата начин.

Колкото до дървото достатъчно изсъхнало си е.

Bullet Strat е модел. а самата марка "Squier" e дъщерна на Fender USA. Тоест евтината алтернатива на Fender.

Аз също имам Squier Strat но не съм имал пробс с дървото. само дето адаптерите са евтинки и шумни.

Отговорено

пич, на никоя китара под 1000 лв дървото й не е било напълно изсъхнало кат са я праили...тя затва е толко пари....даже и моя Джаксън е правен от полу-сухо дърво (или поне така каза лютиера при който я носих..)

ама Скуайърите са засега май най-сполучливи от евтините китари...ЗИМАЙ,ама виж и Афинити серията...не са лоши и те - аз преди имах.. :metalist:

Отговорено
пич, на никоя китара под 1000 лв дървото й не е било напълно изсъхнало кат са я праили...тя затва е толко пари....даже и моя Джаксън е правен от полу-сухо дърво (или поне така каза лютиера при който я носих..)

ама Скуайърите са засега май най-сполучливи от евтините китари...ЗИМАЙ,ама виж и Афинити серията...не са лоши и те - аз преди имах.. :metalist:

Що си я носил на лютиер да не си имал проблем с дървото? :metalist:

Отговорено

Аз имам един Страт на Скуаър ,който си го взех за 450лв нов от РФ.Води се Стандарт Стратокастер.За Булета знам ,че има глава на Телекастър и тяло на Стратокастер(май така беше).

Отговорено
Аз имам един Страт на Скуаър ,който си го взех за 450лв нов от РФ.Води се Стандарт Стратокастер.За Булета знам ,че има глава на Телекастър и тяло на Стратокастер(май така беше).

@Phreaker не, че нещо искам да те засегна ама това какво общо има с темата? :metalist:

Отговорено

:metalist: кога си взел скуаер страт за 450 лева?нов такъв дето ти го описваш е 220 лева.а булет страт просто има малко по хубави адаптери от тези на афинити.ти виждал ли си булет страт и глава на телекастер?няма никаква прилика

Отговорено

head1.jpg

С такава глава ли ? Въй , това трябва да се види ...

Отговорено

чета ви постовете и ме напушва смях......ама то не е смешно

няма да се изкриви, спокойно. 2 години блъсках една такава тояга и нямаше проблем. и сегашния и собственик също няма, тъй че зимай и не ги слушай 'големите' разбирачи

Отговорено
:) кога си взел скуаер страт за 450 лева?нов такъв дето ти го описваш е 220 лева.

не си прав. Между аффинити серията за 220лв и стандарт за 450 има голяма разлика - като почнеш от дървата, качеството, минеш през тремолото и стигнеш до алнико адаптерите на стандарт-а. А булет е най-ниската серия на Скуиер - вижте сайта им ако не вярвате, Афинити се водят по-добри (лично не мога да кажа щот не съм свирил с булет)

Отговорено

Rockman, само да отбележа по темата - има и такова животно, въпреки, че не е Squier, а е някаква измишльотина на някой, който си е направил такава китара :)

bullet-final-full.jpg

Отговорено
Rockman, само да отбележа по темата - има и такова животно, въпреки, че не е Squier, а е някаква измишльотина на някой, който си е направил такава китара :)

bullet-final-full.jpg

То има , ама точно скуер сефте чух , че има такъв ...