preIbanez Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 ...ето линк с новите модели за 2012...нищо интересно за мен лично...но дано някой друг намери китарата на мечтите си тази година... http://ibanez-news.b...eg-line-up.html Цитирай
abductor Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 И мене никоя не ме грабва, но доколкото разбрах, това не са всички модели, може и да има по-свестни Цитирай
Annonnymоus Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 Тва първото китара ли е?! Пичовете от Мешуга направо са полудели. Страхотна музика правят, но китарата изглежда несъразмерна и кофти. Очаквам до 2 години да минат на 9-струнни китари и да изгонят басиста си. (Тва в рамките на шегата разбира се) А тия новите метълски форми нещо не ме грабват... B.C. Rich определено имат по-красиви модели. Цитирай
Yves Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 Нещо не мога да я разбера тая фирма....първите 5 китари са просто без коментар, особено цветовете им Може и да съм пристрАстен, но доколкото виждам 60% от показаните са реално 2 или 3 модела, но с различни цветове...и едно копие на BC Rich...естествено пак в доста различни цветове Цитирай
Annonnymоus Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 Нещо такова са опитали, но не им се е получила работата (според мен де). Всеки си има вкус обаче. 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 С извинение ... и язе съм пристрАстен, ... ама що говорим преди да ги чуем к'во ше "кажат"? Со здраве! Герги Цитирай
Борис Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 То май и миналата година пак пускаха еднакви китари с различни боички,хах. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 ^ Дръвьетата с ластиците, как кой Цитирай
Yves Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 (Редактирано) Може би имам малко наблюдение над артистите на Ibanez, но аз не съм чул нито един да има хубав стегнат и натурален тон. Ок, естествено има големи имена и го докарват на търговски вид, но на всичките тона е адски напудрен. Сатриани, Вай...звучат ми като синтезатори. В момента се сещам само за Пол Гилбърт, който прави изключение от горното...и Мик Томпсън, чиято китара е недодяланото копие на Бийст Приканвам да не ме нападате феновете, просто споделям мнение...ще се радвам някой да даде аргументи за противното Редактирано Януари 6, 2012 от Yves Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 (Редактирано) ^ Всеки си има мнение Ще се радвам някой ден, ако дойдеш до София да ти дам една нискобюджетна, близо 17 годишна д-р Иванова и да я сравняваме с всякакви марки и модели китари Без да се нападаме Герги Редактирано Януари 6, 2012 от Георги Тотев Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 Чуй албума на Сатриани от 95 г. и пак ще си говорим. Наздраве! Цитирай
Valserp Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 Туй, че те си цъкат на тона всякакви щуротийки, не значи че самите китари не звучат 1 Цитирай
rockfire Отговорено Януари 6, 2012 Отговорено Януари 6, 2012 Не е задължително да има кой знае какво ново във формите на инструментите за да са по покупаеми. Според мен се е наблегнало на цветовата гама и модела S5470Q RBB си е красавец! Цитирай
Recommended Posts