Jump to content
Българският форум за музиканти

mehdi7

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mehdi7

  1. 2-та грабва окото
  2. Може ли да ми пратиш скайпа си.Искам да питам за един продукт.

  3. Басиста цепи мрака!!! Браво ! Много сте добри. Keep ROCKing
  4. Абе някой от по сериозните да ми даде скайп че да се раьберем. Искам да добавя и друг начин по който този звук намалява - Като докосна един от двата болта отгоре на кубето и звука намалява болта е (близо до дръжката на кубето)
  5. Ще ми обясните ли как става това заземяване Как да сменя заглавието?
  6. Искам да питам защо като докосна магаренцето и този звук отслабва?
  7. Така става но като намаля гейна използвам само 50 процента от възможностите на кубето
  8. Здравейте!Аз съм начинаещ и имам малък проблем с кубето и китарата.Ами като свиря и увелича кубето на 60% (процента) Г/Д и се получава един лош звук , нещо като 'ммммммммммм'.Кубето ми е Cort MX15R а китара е Stagg G300 (по долу ще сложа линкове).Аз се сещам няколко причини за проблема - но ще оставя отговора на вас по напредналите. Ето и линкове http://www.musicworld.bg/bg/c_425/i_29996/Cort_MX15R.html http://www.musicworld.bg/bg/c_363/i_16237/Stagg_G300_GBK.html И искам да кажа нещо като белешка>Като хвана магаренцето на китара този звук намалява.
  9. Аз не харесвам Ibanez Fireman.Iceman-на е 100 пъти по добър от нея. Ibanez Fireman ми изглежда като една малко грешка на Ibanez
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.