vsavakov Публикувано Май 31, 2006 Публикувано Май 31, 2006 Какво щте ми кажете за FRAMUS Diablo pro ?Струва ли си за 900 лв. Цитирай
fLiSk Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Ако е в добро състояние (за тези пари предполагам, че е втора ръка), абсолютно! Фрамус са много добро качество като китари а цената е много ниска... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 sory no kompa niama kirilica Форумът обаче си има! Иначе китарата, спрямо това, което видях по нета за нея, изглежда добре, има интересен външен вид, а и до колкото прочетох свири яко! За тия пари, щом е и на старо даже, би трябвало да е с добра електроника, защото като гледам дори флойд не се предвижда, който реално доста вдига цената... Цитирай
fLiSk Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Дори много добра. Тази оферта не трябва да я пропускаш. За допитване може да се свържеш със Сънчо, той май е горд притежател, а и аз съм пипал такава на няколко пъти и за парите за които ще я вземеш е невероятна Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 (Редактирано) Какво щте ми кажете за FRAMUS Diablo pro ?Струва ли си за 900 лв. Взимай и бягай! п.п. С тази снимка черпя колегата synchu! Редактирано Май 31, 2006 от edgecrusher Цитирай
KingdomX Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 харесва ми колоната и главата зад китарата Цитирай
docc Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Dragon и Cobra успяха за сравнително кратко време,да спечелят сериозно уважение(особено в USA),а Ruby Riot се превърна едва ли не в класика. Относно посочената китара/цена - аз не бих се бавил! Цитирай
vsavakov Отговорено Май 31, 2006 Автор Отговорено Май 31, 2006 (Редактирано) 10х за съвета вземам я Редактирано Май 31, 2006 от vsavakov Цитирай
synchu Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Eми аз в последствие да я похваля китарката все пак де Страхотен инструмент. Цената е жива далавера. Грифа е малко странен, но като посвириш малко се свиква и започва дасе чувства много удобно. Тежък инструмент (тежи почти колкото ЛП да го е') с хубав акустичен звук и звънлив, но и плътен тон. Невероятна изработка и материали - графтек нът, Сеймър Дънкан адаптери, Уилкинсън тремоло овангкол гриф...абе култ! Аз съм мноо фен Ся то всяка марка и модел си има и не толкова добри екземпляри, но от мойта съм много доволен! @Денчо - данкс а лот :green: Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 Пак малко отконение от темата, но ето какво си харесах на Framus! Цитирай
nevdomy Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Яко! Комбинацийка между Лес Пол и Експлорър!!! Цитирай
chlen Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 ^^ Яка китарка, формата е нещо м/у Explorer и BC Rich Mockingbird Цитирай
SPAF` Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 (Редактирано) хмм, мене не ме кефи... Jackson Kelly е подобен модел и за мен той изглежда най-успешен от всичките опити... а пък за Фрамуса... и аз имам доста добро мнение но... единствения Фрамус който някога съм виждал може и да е същия ТЪМНОЗЕЛЕН Framus Diablo Pro който повече от 7-8 години се продаваше в един музикален магазин... първоначално за 1400 (май беше) и в последствие спадна до 700 (до колкото помня) китарката си е супер, но 900 май в тоя случай не особено голяма "далавера" П.С. хмм, т'ва било нек'ва стара тема бе Редактирано Януари 21, 2007 от SPAF` Цитирай
synchu Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Да темата е доста стара, но Китарата за тази цена е особено голяма далавера - просто марката не е известна в БГ, което беше причината за тези ниски цени. Цената на китарата дори и в Щатите е около 1000$ - и си ги заслужава отвсякъде. Изключително качествен инструмент... Цитирай
Recommended Posts