Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 А, мерси за четките. Вече оздравях, но явно сам ще трябва да си запиша целия инструментал. Цитирай
acsior Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 .....През 2005 год. Уаитснеик имаха концерт в Лондон.Е,всеки кадърен човек има и фенове и врагове,но ако имате щастието да чуете този концерт - не може да му бъдете врагове /много условно казано/На тези години,само енергията да му имате - друго /талант/ не ви трябва!!! Не знам дали въпросният концерт е същият, който аз гледах поне 15-20 пъти през изминалата седмица (едно двд наречено 'Whitesnake Live In the still of the night', излезнало през 2006г. и снимано в Лондон), но колкото и да имах резерви към Ковърдейл (защото са ми други любимците) - не мога да си кривя душата! Направо без дъх оставам. И всеки път като го гледам не мога да отлепя поглед от телевизора... Велико шоу, велик концерт! И наистина Ковърдейл си е доста добър... Нямам какво повече да кажа, за да не се повтарям.... Цитирай
Tronko Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Дравейте всички, внимателно прочтох всички мнение по темата и научих доста неща но и с много неща не съм съгласен (дилемата звезди - ковърдейл ) . Изключително много ми харесаха мненията на Евтим и ми е крайно любопитно овладяване на микса и тн защото за пръв път чух за тва а пък от много време правя жалки опити да пея и то рпедимно Ковърдейл (учудих се от заключенията че е нисък глас) аз лично се водя драматичен тенор ако някой може да ми помогне ще му бъда мнгоо задължен Цитирай
Ivanoff Отговорено Февруари 6, 2014 Отговорено Февруари 6, 2014 Послушах го известно време Ковърдейл на видеота от концерти, и ми направиха впечатление някой неща: Някъде от около ре диез на 1-ва октава, вече не пее на чист гръден регистър, а започва леко да омеква, влиза в микса си. :arrow: Това означава, че той е възможно да е баритон като глас(ре-диез е моста на баритоните), и има и природно дадени височини нагоре, малко повече от баритоните. Когато иска да изпее нещо нависоко, по-грубо, той винаги задира леко, което е още едно свидетелство, че няма чист гръден глас във височините, а просто го имитира с леко закачане в ларинкса, което пак потвърждава, че най-вероятно не е тенор според класическите разбирания. На концерт обикновено пее смъкнат с полутон. Също така на ниско(когато говори) звучи по-скоро плътен, обемист, и леко небрежно пресипнал(като ниските гласове), отколкото плътен и остър(както по-ниските тенори). Това, което кара гласа му да звучи така добре, според мен, е много подходящата му за всеки момент дикция, емоция, и позиция на гласа. Иначе той определено е осезаемо по-нисък от "стандартите" за рок-вокали, наложили се последните десетилетия. Напълно се съгласявам за Ковърдейл! Ето и повече информация за апарата му http://therangeplace.forummotions.com/t399-david-coverdale Цитирай
spd7693 Отговорено Февруари 12, 2014 Отговорено Февруари 12, 2014 певеца на Деф Лепард(сутрин рано не ми се рови из кофата за името му) Джоу Елиът. Цитирай
Recommended Posts