Blackout97 Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 Хора сега ми пристигна ефекга Behringer Hellbabe HBO1 wah-wah и не знам как да го включа в китарата.в него няма кабел,няма нищо само ефекта и няколко книжки.Упътване-няма.O,Друг кабел-няма.Помогнете ми!!! Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 Ами купи си кабели, няма как да стане иначе! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 (Редактирано) Здравей! За да използваш ефекта ще са ти нужни един допълнителен кабел и батерия/зарядно. Провери дали ефекта не е дошъл с батерия (може да е в гнездото за батерията; вероятно е ако има такава да не е "свързана", а просто оставена). След като решиш въпроса с батерията/зарядното, веригата ти ще изглежда така: ел.китара - първият кабел влиза в input на ефекта - от output на ефекта излиза втори кабел - усилвател. Приятно посрещане на Н.Г. и успех! Пешо Редактирано Декември 28, 2011 от kitaratapesho Цитирай
Svanio Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 (Редактирано) В книжките няма ли инструкции??? Може и да не пише, не се заяждам http://www.picvalley.net/u/1727/17149177158725902471325066182QximrpCF9f8O1Jttx9Vm.JPG Честито, че ти е пристигнал, със здраве и пот да го ползваш Редактирано Декември 28, 2011 от buy&sell Цитирай
rockfire Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 Blackout97 виждам, че си от Варна-обади се аз ще ти го включа! Цитирай
Ground Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 Има вариант за връзване на wah-то след дистера, или каквото ползваш там... китара > дистер/ефекти разни > wah> усилвател/звукава карта... Малко по-различен е ефекта когато е след вече дистирнатия звук. Миля, че в King Nothing( Metallica) и Bulls on Parade(Rage Against The Machine) wah-то е вързан след дистера. Някой може и да ме обори, за това най-добре сам да си прецениш кое те кефи повече. Като разцъкаш, напиши едно мнение как е педалчето Цитирай
Blackout97 Отговорено Декември 28, 2011 Автор Отговорено Декември 28, 2011 Взех си нов кабел,взех си нова батерия.Сега няколко часа ще надувам главите на комшиите. Цитирай
Blackout97 Отговорено Декември 28, 2011 Автор Отговорено Декември 28, 2011 Има вариант за връзване на wah-то след дистера, или каквото ползваш там... китара > дистер/ефекти разни > wah> усилвател/звукава карта... Малко по-различен е ефекта когато е след вече дистирнатия звук. Миля, че в King Nothing( Metallica) и Bulls on Parade(Rage Against The Machine) wah-то е вързан след дистера. Някой може и да ме обори, за това най-добре сам да си прецениш кое те кефи повече. Като разцъкаш, напиши едно мнение как е педалчето eксгра е Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 Уа-то се пуска преди дисторшън и т.н.,не че не може и иначе,но е гадно. Цитирай
SviStyle Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 ^ Защо да е гадно. Аз така си го връзвам, между бустера и ампа. Повече ме кефи така д'е'а. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 Нали не е нужно да подчертавам,че всичко,което пиша си е Мое мнение?(в случея базирано на свирене с уа-педал от 1993 г.),а всеки си има виждания за звук естествено.. 1 Цитирай
Ground Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 (Редактирано) Аз мога да определя звука от уа след дистера, като по-мръсен. Въпрос на търсен ефект и предпочитания. За да не откривам нова тема ще попитам тук: Има ли специфична техника, да натискаш уа педала до дъното(при по бързи натискания примерно) без да го изключваш? Аз имам проблем с това и някой ако може да даде съвет ще съм благодарен. Моля само без "Ми с времето ще се получи", че е къде е края нещо по-конкретно ще ме зарадва. Редактирано Декември 28, 2011 от Ground Цитирай
SviStyle Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 ^ Вземи си уа педал, на който ключето не е на подметката, а някъде в страни. Или както е при някои "Морлита", настъпваш и работи, и съответно, не настъпваш и неработи. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 (Редактирано) ^^ Зависи от конкретния модел уа. Morley например се изключват, чак когато си махнеш крака. ^ Въх изпревариха ме. Редактирано Декември 28, 2011 от DILETANT Цитирай
Ground Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 Добре де, а те, педалите на резлични производители по различен начин ли звучат? Има един Dunlop GCB-95 в момента при мен и други не съм чувал. Цитирай
Recommended Posts