Karavadjo Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 Само аз ли забелязвам ,че китарата е пълен боклук? От самолет се забелязва ,че е събери-чарк. Да поясня грифа определено е от друга китара а инъче тялото не е лошо. Няма как да определиш марката на една китара която е събрана от частите на 2 различни китари ама успех с това ти начинание... Цитирай
the pick Отговорено Декември 23, 2011 Автор Отговорено Декември 23, 2011 (Редактирано) Мога да се съглася с теб че грифа не е от тази китара,ама да ли е (китарата)пълен боклук ще разберем когато пристигне и се бодне в усилвател...И как разбра че тялото не е лошо!? Все пак впечатленията са от едни, не много качествени снимки. Редактирано Декември 23, 2011 от the pick Цитирай
Karavadjo Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 Сигурно си запознат ,че не всеки гриф може да се сложи на всяко тяло за китара заради размерите и мензурата. От снимките личи ,че тялото е типичен Страт а грифа е нещо между Крамер и Джаксън (какъвто са намерили хората). Мисля ,че като пристигне ще се убедиш ,че дори няма да можеш да я настроиш вярно или ако успееш то след 5-то прагче на долу няма да е вярна. Инъче който иска да си я харесва няма лошо. И аз имам едно китайче което ми харесва и си стои в нас (Squier 1999g.) старичка но пък звучи. Цитирай
tatkoogi Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 Китарата според мен е дело на любител - "лютиер", като частите са напасвани без особенно старание! Правят впечатление променената форма на главата /грубо изпълнение/ и самият гриф, пикгарда - който въобще не е от този инструмент или е правен допълнително, жакплейта - за първи път виждам такъв с подобна издължена форма и най фрапантното - ключовете! Приличат на такива от българска китара от 80-те. Относно надписа - много ми напомня на времето, когато в Родината често можеха да се видят подобни изцепки - какво да се прави! Това разбира се не означава, че инструмента няма да се окаже находка от към звук, макар да имам съмнения... Поздрави! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 През 80-те, че и през 90-те излязоха много модели на страт тела с метълски човки. Виждал съм подобни от всякакви марки, та мисля, че по тези снимки трудно ще може някой да каже точно каква е китарата. Аз имах една подобна Ария. Ето я: Беше си съвсем приличен инструмент, макар и от ниските класове на фирмата. Това нещо от снимките обаче наистина изглежда много сделано. Дано да не се разочароваш. Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 ....А ти, колко китари Kramer си държал в ръцете си,понеже си толкова сигурен?... Две или три,не помня точно,но съм държал,изследвал,свирил на тях,продавал и притежавам достатъчно класни инструменти,за да си позволя това мнение.Както виждаш не е само мое.И не тръгвай на заяждане ,ти питаш-ние отговаряме. Цитирай
Bobobby Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 Мисля, че китарата първо трябва да пристигне и след това да се правят претположения каква е или от какво е събирана. По снимки заключения не се правят. Цитирай
Thrashed Отговорено Декември 24, 2011 Отговорено Декември 24, 2011 Нека му пристигне на човека китарката, да направи достатъчно снимки от всякъде, че да се види всеки детайл и бързо ще се разбере каква е Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 24, 2011 Отговорено Декември 24, 2011 Ми според мен трудно е да се определи каква е. Само първоначалния и собственик знае и господ също. Ментета и имитации има бол на всякакви модели, направи си сам също, така че според мен може само да се гъдае. Цитирай
Fats Отговорено Декември 24, 2011 Отговорено Декември 24, 2011 the pick, ти всъщност даде ли някакви кинти за тази тояга? Тялото (поне на снимката) изглежда донякъде прилично, но "грифът" е ужасен, грозен и издялкан против всякакви правила. Не се вижда дали има някаква железария и адаптери. От това, което се вижда, а то не е много май само тялото става и трябва да се сдобиеш с подходящ за него гриф. Цитирай
kalata Отговорено Декември 26, 2011 Отговорено Декември 26, 2011 хехе ключовете са весели - а аз скоро се ядосвах че един винтидж ключ стърчи с четвърт милиметър върху заобленото на главата. важното е да не му пука на човек. Цитирай
kamenscr Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 Тялото много ми прилича на Marlin Sidewinder, но може и да греша Цитирай
Recommended Posts