Fender_str Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 хахаааа обаче ако звука е за китара от 4999 лв ти връща парите нали ? Говориш врели некипели .Не ве човека наистина си разбира от работата свалям му шапка! Ако имах пари щях да си купя китара от него Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Ако някога реша пак да си правя китара определено ще отида при Диката.Бил сам много пъти при него докато прави китари и басове за други хора,знам какви материали използва,и за какво точно става въпрос при изработката им. освен това при него има една разлика от повечето други майстори,пича просто свири много яко и когато прави китара знае какво иска да се получи на края.А това според мен е най важното. Досега сам си сменял праговете при него и вече ми е правил една китара,сега смятям да си порачам нов гриф. Това са снимки на последният бас , който Диката от Пловдив направи http://snimka.bg/album.php?album_id=40210 Цитирай
Звезда Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 Ако някога реша пак да си правя китара определено ще отида при Диката.Бил сам много пъти при него докато прави китари и басове за други хора,знам какви материали използва,и за какво точно става въпрос при изработката им. освен това при него има една разлика от повечето други майстори,пича просто свири много яко и когато прави китара знае какво иска да се получи на края.А това според мен е най важното. Досега сам си сменял праговете при него и вече ми е правил една китара,сега смятям да си порачам нов гриф. Това са снимки на последният бас , който Диката от Пловдив направи Ако и така звучът,както изглеждат-БРАВО,БРАВО,БРАВО на Диката Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 Ако и така звучът,както изглеждат-БРАВО,БРАВО,БРАВО на Диката свирил съм не веднъж на негови китари,няма грешка. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 14, 2006 Автор Отговорено Юни 14, 2006 Четох нещо интересно относно дърветата наскоро. Излиза че най-добра е дървесината на дърветата, които са расли на места, където има много бури. Цитирай
LOE Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 A какви пари ти взе за изработката... ... Пиши на ЛС... Абе,сложете парите(цената) на масата! Добре де кажете ги тия цени, покажете ги тия китари, дайте семпли. Или при купуването сте попълнили клетвена декларация да си траете Ако човека го бива може да си поръчам една 7 струнна китара при него, тей като от моделите в БГ не мога да си харесам Цитирай
EmchoDT Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 Заслужава си да си направиш китара при лютиер, стига да ти се чака!!! В Пловдив има 3ма добри лютиери - Диката, Иван Вълчинов и ?? (Забравих как се казваше, май се казваше Пламен Иванов или Илиев???) НикиФена да каже На последния съм му свирил на китара и бас и двете са с голямо качество, но е доста несериозен и трябва много да му висиш на главата!!! Цитирай
LOE Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 Цени? Или някаква информация за въпросния човек? Колко време отнема една поръчка? Цитирай
Recommended Posts