Zlatyio Публикувано Май 29, 2006 Публикувано Май 29, 2006 Какво бихте си закупили ако разполагахте с неограничено количество пари от нашата родина Разбирайте басове,усилватели,говорители ефекти......Аз специално съм останал с впечетлението че голям избор по родните магазини няма Цитирай
Pinky Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Ми не съм сигурен, ще е Musicman някакъв, обаче ще си го закупя от xxxx, най-вероятно. Цитирай
rudibass Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 за басове незнам тука няма голям избор по скоро бих си направил по поръ4ка....а за усилвателя най вероятно да е SWR от РФ този дето е главата със 4 те десетки и едната 15 ка отдолу...за ефекти да не говорим по принцип може да се намери някой босс за бас висок клас поизостанал отнякаде...уайрлес сигурно 6те е АКГ ....за друго не се се6там Цитирай
разбойник Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Прав си, избор от оборудване за басисти в БГ няма. За басове е малко по-прилично, но за апаратури е някакъв ужас - предлагат се общо пет неща, 3 от които на една фирма, започваща с "B" Ако реша да харча пари бих пътувал до Турция (най-близко е) или до Германия - доста повече неща могат да се пипнат, видят и пробват, а това без проба не става. Цитирай
rudibass Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 абе за турция не съм много сигурен 4е тука е рая на ментетата и продават световни марки на по ниски цени от интернетските.....странно нали.. Цитирай
разбойник Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Може, моите впечатления са от една обиколка по муз. магазини в Истанбул преди 2 години, когато пипнах нелоши басове и апаратури. Цените, доколкото забелязах не са обявени, а ги преценяват спрямо клиента Цитирай
rudibass Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 така е дееба....,мн са хитри тука мамка им поробителска Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 ако това го намеря бих го взел Цитирай
Nikifena Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Цените, доколкото забелязах не са обявени, а ги преценяват спрямо клиента м даа за това в турция ходете като прошляци и се пазарете като цигани Иначе аз не бих отказал на един алембик или тобайъс левичарски къстъм кат за мен примерно Цитирай
tsetso Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 И в кои магазин продават Алембик и Тобайъс???Е това ако доживея да го видя значи БГ върви на добре Цитирай
fracture Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Ми не съм сигурен, ще е Musicman някакъв, обаче ще си го закупя от xxxx, най-вероятно. и аз бих си взел Musicman, но също така ще си поръчам бас при някой лютиер, за оборудване - вероятно SWR глава, но за колона не знам, то ще трябва и преамп но бих предпочел да има повече разнообразие, за да се тества Цитирай
stalowa_wola Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Аз ако имах достатъчно парички бих си поръчал един фретлесец с три октави (!) може би петструнен (да си дрънкам) и примерно едно кубенце може фендерско , ама да се чуват достатъчно добре най-ниските тонове. Цитирай
Recommended Posts