miro2bg Отговорено Декември 21, 2011 Share Отговорено Декември 21, 2011 Въпросът беше дали на този клавир могат да му се добавят ритми. Ако се окаже, че могат, точно този кабел ще му свърши работа! Затова нека спрем с даването на акъл, това може да направи само някой запознат с функциите на Casio Lk-110 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Март 4, 2012 Share Отговорено Март 4, 2012 Към баломбито, вече си отворил тази тема тук. Нямаше нужда да отваряш нова тема, която се повтаря с тази - изтрих я. Пиши си тук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Март 4, 2012 Автор Share Отговорено Март 4, 2012 (Редактирано) Поне можеше да поставиш текста от оная тема като пост тук.... де..а защо ме прецака така - днеска цял ден чакам някой да ми отговори.. Между другото , новата тема беше малко по-различна , но и тази е още актуална! Моля в и помогнете ! Редактирано Март 4, 2012 от balombi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Март 4, 2012 Автор Share Отговорено Март 4, 2012 Искам да питам дали може на клавира ми да му се прехвърлят отделни миди файлове на песни , и ако да то с какъв кабел ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts