spaghetti Публикувано Декември 14, 2011 Публикувано Декември 14, 2011 Тия дни го родих.http://soundcloud.com/spaghetti-2/are-begai Дано ви хареса. Danke 1 Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 15, 2011 Отговорено Декември 15, 2011 (Редактирано) Продължавай да ги раждаш такива - харесва ми, но помисли за варианта да замениш цялостно фрагментите от 2:04 до 2:59, между нас да си остане - леко дразнят! Съжалявам, че трябва да съм толкова искрен , но когато нещо е добро и има потенциал да стане перфектно по-добре да се помисли в тази насока, иначе съм само слушател и от тази гледна точка говоря. Поздрави! ЕДИТ: Чух и генезис, виж там нещата са доста по добри, според мен Редактирано Декември 15, 2011 от KingdomX Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 15, 2011 Отговорено Декември 15, 2011 Че много си е готино. Бравос! Цитирай
spaghetti Отговорено Декември 15, 2011 Автор Отговорено Декември 15, 2011 Продължавай да ги раждаш такива - харесва ми, но помисли за варианта да замениш цялостно фрагментите от 2:04 до 2:59, между нас да си остане - леко дразнят! Съжалявам, че трябва да съм толкова искрен , но когато нещо е добро и има потенциал да стане перфектно по-добре да се помисли в тази насока, иначе съм само слушател и от тази гледна точка говоря. Поздрави! ЕДИТ: Чух и генезис, виж там нещата са доста по добри, според мен Все пак това е прототип. Определено ще бъде развито в последствие но за сега е това. Благодаря на всички за съветите и коментарите Цитирай
Recommended Posts