jororock Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Какво мислите за този нов продукт на Seymour Duncan? - http://www.seymourduncan.com/blackouts/ , Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Декември 8, 2011 Отговорено Декември 8, 2011 Изглежда интересно. Като "преобразува" пасивния адаптер в активен, да се разбира ли, че вече не е нужно да се прави ground connection(това ми направи впечатление на китара с EMG)? Ако прави само това, ще е интересна джиджавка, при условие че струва по-малко от едно качествено екраниране/преокабеляване на китара(за което примерно съм готов да похарча 70-80лв за потове+суич+жак+? за китара с Tone-3wayToggle-Volume контроли) А ако кара всеки адаптер да звучи като БлекАут(което по някакъв начин ми се втълпи от видеото)... мнее... Някой от колегите пробвал ли е такова? Цитирай
jororock Отговорено Декември 8, 2011 Автор Отговорено Декември 8, 2011 За това и направих тази тема. Ако има някой който е по-добре запознат моля да сподели мнение. Видях че GUS G използва тази система, също се казва че намаля шума на адаптера с 12-14 Db! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 8, 2011 Отговорено Декември 8, 2011 Шума на адаптерите няма как да намали, но целия шум от китарата може да падне. Особено ако ползваш телефонна жица вместо китарен кабел.Как пък ги сметнаха тия децибели не ми е ясно, ама айде... Същата концепция е заложена при адаптерите на ЕМГ. Тоест нищо ново. Изкарали са активната електроника на платка и са открили нещо революционно ново и иновативно 1 Цитирай
Svanio Отговорено Декември 8, 2011 Отговорено Декември 8, 2011 Единственият начин да се разбере е проба - сравнение с истински блекаути. Малко ме съмнява, че ще се извади 1 към 1 тона на блекаутите Цитирай
n1k0 Отговорено Декември 8, 2011 Отговорено Декември 8, 2011 Абе може да не е революционно и иновативно, но, ако прави всеки пасивен хъмбъкер да звучи като приличен активен, си е постижение. А, ако може да мине и през някво ключе за превключване от активен в пасивен режим, разнообразието ще е пълно... Цитирай
jororock Отговорено Декември 8, 2011 Автор Отговорено Декември 8, 2011 (Редактирано) Тука си прав n1k0 , но не разбрах от материала дали това е възможно с този Модулар! Редактирано Декември 8, 2011 от jororock Цитирай
a_panov Отговорено Декември 8, 2011 Отговорено Декември 8, 2011 Схема на свързване никъде не намерих! Най-вероятно е такъв усилвател: изнесен извън адаптора. Сигнала от всяка отделна намотка се усилва, двата сигнала се събират и се получава "активен адаптор". Цитирай
serengeti Отговорено Декември 9, 2011 Отговорено Декември 9, 2011 Абе върти ми се нещо че четох ревюта,и че ако ги слагаш в китара с изразени повече високи,не било сполучливо.А и преди много време четох една мисъл "shit in-shit out" и не ми се вярваше че е така,после един-два пъти се убедих и се оказаха прави хората. Цитирай
Recommended Posts