nikk96 Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Искам да попитам музикантите от Пловдив за едно магазинче за което чу.Къде точно се намира ,,дупката" ако може някои да ми каже адреса разбрах само че е на бул. Иван Вазов помогнете моля ви спешно е Благодаря предварително Цитирай
DILETANT Отговорено Ноември 26, 2011 Отговорено Ноември 26, 2011 Като вървиш от гарата към центъра по "Иван Вазов" по левия тротоар, пада се в приземието на една къща. Има табела, че е магазин за музикални инструменти. Съжалявам, ако не съм обяснил добре, не съм от Филибето. Цитирай
nikk96 Отговорено Ноември 26, 2011 Автор Отговорено Ноември 26, 2011 хаха днес 4 пъти минах от там с колата и не можах да видя да пише музикални инструменти само ОБУВКИ :Д ако може някои от Пловдив да каже дали не са го махнали или преместили Цитирай
MrDeath Отговорено Ноември 26, 2011 Отговорено Ноември 26, 2011 Точно. Другият вариант. От библиотеката тръгваш в посока гарата. И след не много, в ляво от краката ти ще се намира въпросната "дупка". За ориентир - от другата му страна (т.е. на улицата) точно отсреща има закусвалня или ресторант, макар и силно казано. Пада се след училище Стоян Загорчинов а.к.а. малката лиляна. Цитирай
nikk96 Отговорено Ноември 26, 2011 Автор Отговорено Ноември 26, 2011 Ако тръгна от библиотеката в посока гарата както казва MrDead след светофара ли е или преди него Цитирай
stomanow Отговорено Ноември 27, 2011 Отговорено Ноември 27, 2011 Е тя библиотеката е до светофара..Тръгваш от светофара надолу към гарата и след 50-на метра се пада вдясно от теб. Цитирай
nikk96 Отговорено Ноември 27, 2011 Автор Отговорено Ноември 27, 2011 благодаря на всички ви утре ще дойда до Пловдив и ще разгледам какво има Цитирай
Recommended Posts