Jump to content
Българският форум за музиканти

Новите правила


Recommended Posts

здр! ебати дискриминацията докато приемете някой който е разбрал всичко от правилата.

ако изкам нещо да си купя, изгарям защото чакам да одобрите публикацията, а няма номер на който да звънна и бързо да реагирам.

контролирай те си публикациите,пресявайте си ги, но новаците ги стимулирайте. вие ми убих те мерака, свирни на вън западна култура

а мисленето и действията си остават ограничителни, балкански. харесвам сайта и идеята ама вече два три месеца чанч.

ходя при братми да контактуам от негово име,той е регистриран и има достъп до лс. протестирам! тук съм за идеята и с най добри чувства.

ако има нередност ще ме изхърлите, не е нужно одобрение при всяко мнение.................

Радослав - Радо шилето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти Радо,

гледам, че се опитваш да пуснеш тема в Правила, където не е позволено. Та за това реших да направя нова.

 

Искам да ти кажа, че напълно те разбирам но за съжаление за момента не мога да направя нищо по този въпрос. Или по-точно не искам. Само днес съм изтрил около 30 съобщения на един новак, който без да чете нищо е решил в около 30 теми да напише за фирмата си. Триенето ми отне няколко секунди а ако беше успял да се разпише в 30-те теми щях да го правя това нещо поне половин час.

От както са въведени новите правила имаме драстично по-малко проблеми с новаците. И хубавото е че потребителите въобще не забелязват когато някой се регистрира и реши да пише на латиница например.

 

Та ето как заради едни страдат и други.

 

Обаче ще има развръзка по твоя проблем а именно в скоро време ще има система в която хората които са тук предимно за да търгуват да могат да си свършат работата без да се налага да имат акаунт във форума. Така, че потърпи още месец - два.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Добър ден! Тоя пост въобще не е за тая тема, ама просто не знам къде да го пусна. Малко е кофти за нови потребители... нито могат да се свързват с модератори, ако имат въпрос, нито да пишат в раздела за информация, ЛС не могат да пращат... добре че я има тая тема! Имам аз един въпроос - вчера пуснах нова тема в раздел "Вокали" и още я няма! Не че бързам за някъде, просто не съм сигурна, че съм я отворила както трябва, ако не съм ще я отворя пак ;) Ако не е одобрена още, няма проблем, ще почакам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Здравейте,

 

И аз съм нов потребител и имам въпрос. Защо не беше допуснат мой пост в темата 'Още излагация от България' преди няколко дни? После написах нов пост с въпрос защо не е одобрен предишният ми пост, като очаквах, че ще бъде прочетен от модератор и ще получа отговор. Но може би няма такава опция. Ако може тук да получа обяснение...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Виж тук:

http://forum.muzikant.org/topic/17241-ioiinii-aneee-iaaaeiaieie-iaadhacadhaie/

2. Не знам за какви теми, мнения става въпрос, или не си спомням, но се погрижи, моля, да прочетеш и разбереш правилата и да не влизаш на слабо време още с първите постове из форума. Още повече, щом мненията са били в Говорилнята, ползата им, по основния замисъл на този форум е била най-малко спорна.

3. Успех!

3 и 1/3. Не се чувствай длъжен да ми отговаряш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.