shiletoo Публикувано Ноември 23, 2011 Публикувано Ноември 23, 2011 здр! ебати дискриминацията докато приемете някой който е разбрал всичко от правилата. ако изкам нещо да си купя, изгарям защото чакам да одобрите публикацията, а няма номер на който да звънна и бързо да реагирам. контролирай те си публикациите,пресявайте си ги, но новаците ги стимулирайте. вие ми убих те мерака, свирни на вън западна култура а мисленето и действията си остават ограничителни, балкански. харесвам сайта и идеята ама вече два три месеца чанч. ходя при братми да контактуам от негово име,той е регистриран и има достъп до лс. протестирам! тук съм за идеята и с най добри чувства. ако има нередност ще ме изхърлите, не е нужно одобрение при всяко мнение................. Радослав - Радо шилето. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 24, 2011 Отговорено Ноември 24, 2011 Здрасти Радо, гледам, че се опитваш да пуснеш тема в Правила, където не е позволено. Та за това реших да направя нова. Искам да ти кажа, че напълно те разбирам но за съжаление за момента не мога да направя нищо по този въпрос. Или по-точно не искам. Само днес съм изтрил около 30 съобщения на един новак, който без да чете нищо е решил в около 30 теми да напише за фирмата си. Триенето ми отне няколко секунди а ако беше успял да се разпише в 30-те теми щях да го правя това нещо поне половин час. От както са въведени новите правила имаме драстично по-малко проблеми с новаците. И хубавото е че потребителите въобще не забелязват когато някой се регистрира и реши да пише на латиница например. Та ето как заради едни страдат и други. Обаче ще има развръзка по твоя проблем а именно в скоро време ще има система в която хората които са тук предимно за да търгуват да могат да си свършат работата без да се налага да имат акаунт във форума. Така, че потърпи още месец - два. 6 Цитирай
arlina Отговорено Февруари 7, 2012 Отговорено Февруари 7, 2012 Добър ден! Тоя пост въобще не е за тая тема, ама просто не знам къде да го пусна. Малко е кофти за нови потребители... нито могат да се свързват с модератори, ако имат въпрос, нито да пишат в раздела за информация, ЛС не могат да пращат... добре че я има тая тема! Имам аз един въпроос - вчера пуснах нова тема в раздел "Вокали" и още я няма! Не че бързам за някъде, просто не съм сигурна, че съм я отворила както трябва, ако не съм ще я отворя пак Ако не е одобрена още, няма проблем, ще почакам Цитирай
musicman Отговорено Февруари 7, 2012 Отговорено Февруари 7, 2012 за тази тема ли става дума? http://forum.muzikant.org/topic/117141-hello-my-name-is/page__fromsearch__1 Цитирай
arlina Отговорено Февруари 7, 2012 Отговорено Февруари 7, 2012 дааам Мерси, че сте я пуснали, сега остава само да натрупам мнения, за да стана пълноправен член Цитирай
nolens volens Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 Здравейте, И аз съм нов потребител и имам въпрос. Защо не беше допуснат мой пост в темата 'Още излагация от България' преди няколко дни? После написах нов пост с въпрос защо не е одобрен предишният ми пост, като очаквах, че ще бъде прочетен от модератор и ще получа отговор. Но може би няма такава опция. Ако може тук да получа обяснение... Цитирай
synchu Отговорено Юни 12, 2012 Отговорено Юни 12, 2012 1. Виж тук: http://forum.muzikant.org/topic/17241-ioiinii-aneee-iaaaeiaieie-iaadhacadhaie/ 2. Не знам за какви теми, мнения става въпрос, или не си спомням, но се погрижи, моля, да прочетеш и разбереш правилата и да не влизаш на слабо време още с първите постове из форума. Още повече, щом мненията са били в Говорилнята, ползата им, по основния замисъл на този форум е била най-малко спорна. 3. Успех! 3 и 1/3. Не се чувствай длъжен да ми отговаряш. Цитирай
Recommended Posts