Angry Samoan Публикувано Май 22, 2006 Публикувано Май 22, 2006 Как да сменя бридж-адаптера на китарата, дали да пробвам сам или да дам на някой майстор ? Дайте някъв съвет, при положение, че преди това не съм се занимавал с това. Китарата ми е Fender Strat , махнах пикгарда и видях как е свързан, не изглежда много сложно, но не знам дали ще се справя, тъй като не съм работил много с поялник... :think: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Най-много да осереш някоя пластмаса . Много лесно се топи с поялника Цитирай
Overdrive Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 хм.. ако беше Скуиер можеше да пробваш, но щом е Фендер не си струва да си правиш опити офф: стария адаптер кво ше го правиш?? Цитирай
black_waltz Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 потренирай първо с жици и малко калай и действаи само гледай да не опираш с върха на поялника нищо друго освен повърхностите върху които искаш да запояваш и кабелите, че както каза рокмен можеш да си понасереш пикгарда, ама за тва трябва да си уникално смотан... Цитирай
Angry Samoan Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 май не ми се занимава много да експериментирам, може ли да кажете някой майстор или някое място където извършват подобни услуги ? Цитирай
TONY Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 аз съм сменял адаптери ефтим джерекаров също знае как става ако решиш да го правиш сам магат да възникнат проблеми - виж тема за смянан на адаптери - точно от този раздел - от мен като несъответствие на болтчета да не забравиш да отбележи - кое жило за къде е! направи си чертеж плюс това не си казал с какъв адаптер ще сменяш предполагам ако е хъмбекър - той ще има по силен аутпут - да не се окаже после че искаш да си върнеш стария поне аз съм го правил тоя номер - направя смяната и после - обратно Цитирай
Angry Samoan Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 (Редактирано) ще го сменям с Seymour Duncan Hot Rails, което е хъмбъкер.., към него си има и схема, въпреки че все още не се оринтирам добре по нея. ако има наистина такава тема за смяна на адаптери, може ли дадеш някъв линк, за да се ориентирам по-лесно.. Редактирано Май 22, 2006 от Angry Samoan Цитирай
Recommended Posts