Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте на всички,

След нечувания интерес към джема ми от миналата събота ( нула включвания, н-у-л-а :hysterical: ), се чувствам просто длъжен да пусна втори ;)

Този път е в по-бавно темпо, надявам се някой да му се прииска да се включи в едно банално и просто блусче.

Ето как го почувствах аз: Shtur4o Blues Am 4.mp3

Ето го бекинг тракчето: Jam Tracks-Am Slow Blues.mp3

Приятно джемене ;)

Отговорено

Нямам идея откъде ти е дошла темата на този блус,но страшно ме изкефи,супер яко блусче с много приятна китарка ,яяякооооооооооо!!!!!!!!!

Отговорено

^ Мерси много! Радвам се, че ти харесва. Китарката е пълна импровозация, на момента, то това му е хубавото на джема според мен.

А иначе бекинг-а си е стандартно три-акордно блусче.

Отговорено

Eeee ... браво! Супер, ето нещо изсвирено с чиста китарка.Много ми хареса :ok:

Аз моите идеи все ги чувам със солидно количество гейн.

Хайде де, какво става с другите? Много бих искал да чуя колеги, които винаги много съм ги харесвал как свирят блус - muzikantini, hillbilly и много други.

Отговорено

http://soundcloud.com/old_shetarhand/jam

Яко тракче..... с няколко дни закъснение..... на съботното.... седнах да се разпиша и аз

It's the midnight special...

П.С. сички дай хард блусари ше ме прощават ма към края вече не се сдържах.....

Поздрави

Евгени

Отговорено

^ Yeeesss... както имаше един израз ".... егати пауър-а..."

Точно присъщо за дружката на Винету ;) ....... браво , особено накрая настроението ескалира! Много яко! :)

Хайде колеги, това че е съботен джем, не означава само за събота. Важи от събота до събота ;)

Отговорено

Айде, айде..... чак много фалшиво не е ;)

На мен ми хареса, добро включване. :thumbup:

Един - два малки пасажа в интрото мноооого приличат на моето интро :whistle:

Нищо де, еднакъв добър вкус имаме :thumbs_up:

Отговорено

Сори за приликата ,не е умишлена :) Ама мен ме е яд че когато го въртя да ми влезе в главата, импровизациите понякой път се получават по добре,а като записвам и отвреме навреме спичам с тоновете,:) ама то нали за кеф е идеята на джема,и който колкото може :)

Отговорено

А така ..... ;)

asparuh75 - затова винаги съм казвал - оставяйте първоначалните варианти. М*йната му на някой друг сдъвкан тон или фалш.После, при няколкократно изсвирване, най-хубавите фрази не могат да се повторят. А те, са най-важните и интересни за мен в един джем.Да ви чуя моментната идея и настроение.

Hillbilly - супер! Винаги съм се радвал как китарата ти създава впечатление, че е някак ... хаотична, а всъщност е много готина!

Колеги и приятели, много ми е драго като се получи дълга тема с много включвания. Като знам колко малко се свири тук...особено блус....мед ми капе.Браво на всички!