filizka Публикувано Ноември 6, 2011 Публикувано Ноември 6, 2011 Здравейте колеги и колежки,имам метално перце за китара 0.3mm (много на брой околоо 20-подарък ми е ) обаче китарата е класическа и по принцип не свиря с перце,дали металното преце може да навреди на струните т.е да се скъсат,някой ползвал ли е ? Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Ноември 6, 2011 Отговорено Ноември 6, 2011 Ползвал съм на класическа с найлонови струни, и на акустична с метални, и не съм имал проблеми Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Ноември 6, 2011 Отговорено Ноември 6, 2011 Струните се сменят ако се скъсат. Цитирай
filizka Отговорено Ноември 6, 2011 Автор Отговорено Ноември 6, 2011 (Редактирано) Знам че се сменят,обаче питам за да не скъсам напразно струни Благодаря все пак за отговорите,аз ще си продължа да си свиря без перце А според вас дали ще се продадат тези перцета,и по колко лв?,защото са ми излишни толкова много. Редактирано Ноември 6, 2011 от filizka Цитирай
Yo The Real Отговорено Ноември 6, 2011 Отговорено Ноември 6, 2011 Звука при акустична с метални ми беше по-добър, при електрическата - не точно, обаче ми правеше струните на подметка за по 2 седмици (нямам предвид да се загуби тона, а направо да остане тотално гола струната) и се отказах. Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Ноември 6, 2011 Отговорено Ноември 6, 2011 Дай снимка да ги видим перцата, и ще ти кажа долу горе за цена. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 2лв/Парче. Ако са с покритие, което при свирене остава по пръстите като 2 пъти по-скъпите TeckPick-ове, по-малко! Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Кви 2 лв на перце,ние надминахме изпля/аканите евреи по помиарщина,айде стига глупости,перца се подаряват на приятели. Е аз си дрънча с Джаз 3 на Дънлоп или Гибсън,имам и метално,за електрическа става,но определено мачка струните. Цитирай
agrogrind Отговорено Ноември 12, 2011 Отговорено Ноември 12, 2011 (Редактирано) Е,аз пък си изрязвам метални пера от чинел и съм доволен.А най-важното е ,че не ми прецаква струните(ДаДарио ЕJ22 (13x56))Освен това звука също е малко по-различен отколкото с пластмасово перо, но всичкото казано от мен важи за ел.китара. Редактирано Ноември 12, 2011 от agrogrind Цитирай
Svanio Отговорено Ноември 12, 2011 Отговорено Ноември 12, 2011 (Редактирано) Жули се покритието. Не, че няма хора дето свирят с метални пера или монети даже *Браян Мей* Пробвал съм с тънък метал и ... глупости са това, но ти си длъжен да пробваш ако те влече Кой с какви пера свири си е доста важен и най-вече личен избор - имам приятели свирят с меки (аз им викам плякащи като чукат по струните) и това си им харесва. Изборът на перо е доста важен - само от гледна точка на удобство. Пробваш ако те кефи - действаш - недей да слушаш другите какво ти говорят (явно, в това число и мене ) Редактирано Ноември 12, 2011 от buy&sell Цитирай
filizka Отговорено Декември 14, 2011 Автор Отговорено Декември 14, 2011 Здравейте колеги,откакто пуснах темата и прочетох мненията оттогава не съм влизала във форума,понеже не влизам често тук,относно перцетата вземах си 2 за мен,другите ги пуснах за продажба,колегата горе е поискал снимки,ето:http://pila.snimka.bg/business/perce-3lv-br.640653 Цитирай
Stelian_02 Отговорено Декември 14, 2011 Отговорено Декември 14, 2011 Недей да се занимаваш с продажбата на тези перца. Ето защо: http://www.dealextreme.com/p/0-3mm-metal-guitar-picks-24-piece-46549 . За шест лева вземаш 24 перца, а при теб 2 перца за 6 лева . Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Декември 14, 2011 Отговорено Декември 14, 2011 ^ А ти знаеш ли, че от DealExtreme нещата идват след 1 месец ??? А ако искам сега, поръчвам си ги от filizka и утре са в нас... Цитирай
Stelian_02 Отговорено Декември 15, 2011 Отговорено Декември 15, 2011 Знам, бе! Обаче са 20 дена, а ти излиза "1000 пъти" по-евтино . Цитирай
ZEVS Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 Тези метални перца за мен са пълна глупост, но все пак, това си е въпрос на вкус и избор отчитам обаче, че за акустична китара по-скоро може да има някакъв смисъл от друга страна считам, че продавачите на струни трябва да раздават такива перца безплатно, с цел повишаване на продажбите си Цитирай
Recommended Posts