kirilsat Публикувано Ноември 1, 2011 Публикувано Ноември 1, 2011 Зная, че тук има хора, което разбират от тези неща!!! Аз нямам много опит, но се опитах, да барна един по-веселяшки текст, който може би ще стане и авторска песен?! Надявам се, да дадете полезни мнения и съвети?! В работата инженер. Ма си нямам хич хабер! По душа съм музикант. Не че съм голям талант... Инженерите със вкус, барат само ток и блус. И мълчах си до сега, но съдбата ни събра, с други хора като мен, в слънчев августовски ден. Инженерите със вкус, барат само ток и блус. Та решихме на шега, да опитаме така... Яко жица САТ Блус Бенд. Водка с бира и цимент! Инженерите със вкус, барат само ток и блус. От банкетче на банкет.. Просто имахме късмет, да работиме във САТ, да не свириме от глад. Инженерите със вкус, барат само ток и блус. Та сега с мерак голям! Толкова си можем – знам!!! Свирим блус за всички вас. Ха наздраве и от нас Инженерите със вкус, барат само ток и блус. 8 Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 3, 2011 Автор Отговорено Ноември 3, 2011 Виждам, че имам определено инженерна подкрепа!!! Благодаря на колегите, но искрено се надявах на съвети от майсторите на текста! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Ноември 3, 2011 Отговорено Ноември 3, 2011 Хаха...много готин рефрен! Цитирай
rockfire Отговорено Ноември 4, 2011 Отговорено Ноември 4, 2011 E това го дай на Буги да го изпее, готов хит е... Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 4, 2011 Автор Отговорено Ноември 4, 2011 След тези похвали , ми дойде музата и драснах още едно текстче. Кой е като мен кърък? Нема по-голем бълък! Във държава като таз, Марко Тотев сме и аз! Улицата да премина, щях за малко да загина! Не от лъскаво БМВ, а от някакво Москве! Ба си песионера дърт, със диоптри кат на кърт! Въобще не ме видял, щото ВЕФ-а разцъквал! Пенсийте ще вдигат пак, със 2 лева на калпак! Той така се замечтал.... Сфетофара не скивал! Та на мен ми налетя, с руска броня и ръжда! После пък във Пирогов, пак при доктор Иванов! С него сме добри познати но тогава бе с Бугати! Само няколко ребра, два, три шева по гъза! Е ,изписаха ме днес, ама ме наръфа пес! Ба си рунтавото псе! Точно мен ли ще яде!? Всеки ден ми е курбан, де със агне , де с шаран. Казват, имало файда...?! Аз не виждам за сега?! Но все още се надявам! Трудничко, ма оцелявам. Може след година ... пет, Да съм вече със късмет?! Дано съм ви развеселил?! 1 Цитирай
L.K. Отговорено Ноември 6, 2011 Отговорено Ноември 6, 2011 Cool! Принуждаваш ме да се възползвам от китарата. Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 10, 2011 Автор Отговорено Ноември 10, 2011 Благодаря! Преди два дни купих компютър за дъщерята и тръгнах по сервизите..... Та днес ми дойде едно текстче, което според колегата Фърти е доста писимистично! ....но ние живеем в БГ и Шишо Бакшишо ни е националин герой! Ставам рано – Ба си кефа някой с запек във кенефа. А корема ври, извира яко днес ще се осира.... На туй отгоре за капак Вода в квартала няма пак. Хладилника се размразил Сума мръвка развалил. В кухнята смърди на пор Пуста жега, пусти мор. Климатика се окоти Вече месец не работи! А колата уж е нова! С три ремонта – не по джоба. Телевизора е със гаранция, някъде в сервиз във Франция?! Тука често спират тока. Кат го пуснат - живва блока! Кой каквото и включил, безвъзвратно е затрил. Прахосмукачки и перални, Ди Ви Ди, съдомиални. А лаптопа как така, сам BIOSа си флешна?! Иначе не се оплаквам. Веки ден късмет очаквам! То ако си сложа край?! К`во ще стане? Ко го знай?! 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 10, 2011 Автор Отговорено Ноември 10, 2011 (Редактирано) Явно днес ми е ден?! Може и да е от лекарствата?! Ето новото ми форумно стихотворение.. Във форума за музиканти, специалисти- интриганти, комплексирани таланти, ръсят мозъци и спам. Явор тук е най-голям Тъпо ли е , де да знам?! Вместо в джема на свирня Пробвам текст да съчиня... Сигурно съм превъртял?! До сега не съм страдал?! Не е късно за кашмер... Ма едва ли има цер?! Кат разпалиш дърт боклук, пуши като мокър бук! Та във форума любим, Яворчетата търпим! Щото не е само той, със акаунти безброй. То и джема позамря, търговийката живна! В говорилнята със хъс, чалгата – във кучи гъз. После някой ми е крив, че кат свиря съм фалшив! И в света не сме известни! Не на нас – на друг сме бесни! Вместо да се хванем здраво, с репетиции направо, пък каквото се получи?! Може някой да сполучи?! То, това последното май е по-подходящо за "Забавна" простотия ?! Редактирано Ноември 10, 2011 от kirilsat 3 Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 10, 2011 Автор Отговорено Ноември 10, 2011 Не, наистина трябва, да си увелича дозата!!! Луд умора нема... Що не пиша с оптимизъм? Мигар т`ва не е цинизъм?! В тази мутренска държава, всеки сам си се спасява! И със чалгата отпред, вече всичко ми е вред! Само шев на ишлеме! Производството умре. БДЖто ни за скрап Много хора са без хляб. Болни, бедни, пенсионери, нямат шанс и нямат вери! Манекенки, футболисти, политици в други листи... Бачкаш, скъсваш си гъза. Нямаш хляб на сутринта! И накрая за капак, данъците вдигат пак. А със кредитното дело, си с торбичка и одело! С тези нови магистрали, пътя те са ни избрали! Що влезнахме във Европа, та докарахме потопа!? Припев: Всичко е една лъжа, но си плащаш за това! Като членка на Европа, те така ш`ни ръси попа! Европеец – идеал... Само дето си умрял! 1 Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 Много скоростно се прероди тоя Йосиф Петров... 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 12, 2011 Автор Отговорено Ноември 12, 2011 ^ Не се еб@в@йте, с участниците, от и без това "умрелите" теми във форума!!! Критика и похвали са градивни, а сарказма и иронията, са оръжие на други индивиди.... Живи и здрави!!! Другаря Кире! Цитирай
gar4o555 Отговорено Ноември 17, 2011 Отговорено Ноември 17, 2011 Голяма доза отчаяност от народа,от политиците,от държавата,смесена с голяма доза ирония,а и смях.Всичките ви стихове звучат доста ритмнично,приятно за четене.Поклон! Цитирай
Svanio Отговорено Ноември 18, 2011 Отговорено Ноември 18, 2011 (Редактирано) ^ Не се еб@в@йте, с участниците, от и без това "умрелите" теми във форума!!! Критика и похвали са градивни, а сарказма и иронията, са оръжие на други индивиди.... Сарказмът и иронията не са оържия, нищо лично, просто мразя оръжията почти толкова, колкото обичам сарказма и иронията - много! "Фръцването" е похват на трети Тези теми "умират" защото, за съжаление, няма какво интересно да видят хората. И ето едно мое наблюдение - хората се дразнят, че масово текстовете са поп-настроени с "извратен" морал - и ето, тук във форума -уж- има "различни хора", които търсят нещо "различно" - явно, не го намират и "забравят" за съществуването на раздела, по-скоро казват "за чий да влизам?". Не смятам, че за това сме виновни текстописците само, всеки от нас 'знае' защо пише и продължава да го прави, независимо вкарвайки усилия в него или не, независимо дали хората харесват начина, по който сме изразили вижданията си, както и самите виждания. И за да не спамя само - по темата: Усеща се, че се радваш като ги пишеш - това за мен е най-важното. Моето мнение - не ми казваш нищо ново, звучиш ми като чичка блусарче тип "инжинерната мисъл" и стария мноо як блус риф 'дето сме го барнали' и не знам и аз кво вече. Това е само по отношение на текстовете ти - по никакъв начин не коментирам личността ти (това са метафори) Редактирано Ноември 18, 2011 от buy&sell Цитирай
Recommended Posts