Jump to content
Българският форум за музиканти

gar4o555

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gar4o555

  1. Отново благодаря много
  2. Благодаря! а някакъв софтуер по въпроса дали има?
  3. Лими - благодаря! не съм се изразил правилно,имам в предвид,че (поне моето мислене е такова),че в началото е добре да се понаучат ноти,да речем една година яко занимавка с ноти и тн. пък по-натам може и без,зависи от желанието и посоката на развитие.
  4. +1 Напълно съм съгласен с горния пост.Мога да дам себе си като пример-от 2ра година свиря,но нито на уроци съм ходил,нито ноти знам.Положението не е особено цветущо като имам много basic неща за доизкусуряване,та мисълта ми беше човек е добре да си знае ноти,но може и без тях да се мине,особено ако става въпрос за сериозно по-нататъчно развитие.
  5. Колега,все пак подкара ли нещата,и ако да как?
  6. Голяма доза отчаяност от народа,от политиците,от държавата,смесена с голяма доза ирония,а и смях.Всичките ви стихове звучат доста ритмнично,приятно за четене.Поклон!
  7. Много ми хареса как всичко е точно и ясно описано! Тема за пример за начинаещи като мен,благодаря много,и хвала!! за красивото постижение!!
  8. Казвам се Гари,от Софията съм,на 17,начинаещ барабанис (без уроци) и с желание да пробвам и китара (електрическа ;D ) Всеки ден посещавам форума,и със всеки изминал ден научавам по нещо ново и интересно от него.В момента започнах груб "строеж" на електрическа китара и много от темите във форума са ми от полза.Благодаря ви че ви има!
  9. WOW Ефекта изглежда страхотен!! Ще пробвам и аз като метода ви като ми се отдаде възможност
  10. Окей,ще почета още преди да се занимавам,но по въпроса със лаковете не са ли във spray can? Нямам никакъв опит с боядисването и затова задавам (глупвави може би) въпроси П.П Може ли да ми препоръчате марка лак ?
  11. Доста красива китара се е получило,дано и свири толкова добре колкото изглежда Поздравления!
  12. Привет на всички! Доста съм нов както във форума,така и в музиката,наскоро взех решение да си правя китара и си купих custom made тяло.Сега имам желания да го боядисам,тъй като е на голо дърво.Предполагам,че трябва тялото да се подготви по някакъв начин,било то със шкурки и тн,след това да се боядиса и лакира много.Въпросът е дали някои би могъл да ми отдели време и да ми обясни стъпка по стъпка как стават нещата,а и каква боя и лак да ползвам за случая. Благодаря предварително!
  13. programista ако намериш бояджия и останеш доволен,сподели инфо моля те,и аз се интересувам
  14. Поздрав и от мен за всички почитатели на MetallicA !
  15. много крадлив народ станахме,ужас.. :X
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.