Jump to content
Българският форум за музиканти

Отзиви за Ibanez Premium


preIbanez

Recommended Posts

Авторът от първия линк на KeRRANGKid е голям бастун. Намерил две микронни точици нередни и вече голям проблем. Финиша свири ли? Не! Еми тогава...

Явно и в чужбина искат да сипят 300$ и да получат китара все едно я е правил Джейк Айбънез Химселф... :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два месеца активно свирене и тези дефектчета ще се слеят с пейзажа засрамени от неизбежните микротравми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак януари?!? Че това вече е другата година! А аз се надявах този, най-късно другия месец, да дойдат новите модели и "моето" RGA барабар с тях :( То докато ги докарате, току-виж съм се разкандардисал...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ви прави впечатление - няма ги никъде в Европа :) Явно не е точно "когато ние ги вкараме", а кога те ще ги пратят :)

Официалното представяне за европейския пазар на Премиум моделите ще бъде на 19.01.2012г. в 10 сутринта - LA time :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, как го разпънахте Ненчо. Имайте милост! И аз съм нетърпелив да видя моделите на 2012-та. Имам си слабост към Ibanez като марка и си ги следя редовно. Просто няма по-приятно нещо от това един ден човек да стане и да види нов каталог след като го е чакал като малко дете Коледа. Кефи ме тази политика на затъмнение именно поради този факт. Забавянето води до по-малко приказки и повече действие, защото ще има много устати хора, които да злословят въз основа на картинка, а това нито е редно, нито помага на другите. Ако се знаеха нещата своевременно, щеше да има ужасно малко полезна информация когато реално бъдат презентирани моделите.

От личен опит ще потвърдя, че като цяло има забавяне на доставки и за това виновни магазини няма. Просто търпение му е майката, за да подлудим персонала в магазините им с присъствие, въпроси и тестове на яки китари. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а бе ние сме длъжни да опитаме. току виж се е изпуснал без да иска. вече снаем за С моделите. което не е малко. освен това тука има и друг фактор. малцина са тези дето могат да извадят някоя и друга хилядарка на веднъж. няколко месеца касичката прасенце трябва да бъде запълвана обичайно. ако се знае предварително какви са моделите човек може така да си разчете нещата че да е готов с парирте да поръчва веднага след като излязат на живо. а пък критиците винаги ще си намерят какво да приказват. може да се хейтва спокойно даже без картинка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то хубаво да си избереш, ама проблемът е, че и моделите от 2011 ги няма... :( Ще чакаме до януари изгледжа, ама дотогава - я камилата, а камиларя ( защото в Томан да речем, ги предлагат, а знаете, че такова чакане трудно се чака, особено като имаш парите :( ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.