Caruso Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Разглобих електрониката и се оказа, че под адаптерите няма пружинки Някои да се сеща откъде мога да намеря. Не съм наясно и какъв трябва да е размера им! Цитирай
Mensa Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Налагало ми се е да сменям пружини за адаптери и това, което ми свърши работа лично на мен, бяха пружини от химикал. До сега си ги ползвам. Ако нямаш друг вариант, можеш да пробваш така. Дано съм бил полезен... поздрави 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Практикувал съм го и аз. Звучи селско, но върши отлична работа! Цитирай
chobbi Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Обади ми се!Имам каквото ти трябва-Pickup foam http://www.bestbassgear.com/pickup-screws.htm Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 С извинение, че се обаждам на слабо време, но съм забелязал, че всякакъв вид пяни, крадат от акустиката ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Paul Gilbert & Joe Satriani не смятат така! В едно видео Пол разказа как си пълни кухините покрай пикапите с пяна, за да намали до свръхникак по време на лайв микрофонии и други сходни паразитни звуци. И че на тоя трик го е светнал Сатч. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 (Редактирано) Напълно е възможно, не се бях замислял върху това, ама ако питаме дедо Мур (лека му пръст) може и да е на друго мнение точно заради паразитиращия "дългия състейн" Редактирано Октомври 26, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Желаният фийдбек от АМР-а няма нищо общо. В случай че пречеше ми е интересно как Сатриани свири интрото на Flying In A Blue Dream да речем... BTW, аз не съм го пробвал и не знам отразява ли се или да и на какво от личен опит. Казвам какво съм научил от клипа с Гилберто. Цитирай
chobbi Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 (Редактирано) Вие май съвсем се отплеснахте!Каква акустика,какви фийдбеци,какво пълнене на кухините....!!!Още повече,че става въпрос за бас китара.Това си е материал от вида на гумата,който се поставя под адаптера,не се деформира от неговият натиск,и изпълнява ролята на пружина.Виждал съм го даже и под адаптерите на стари фендери от 70-те. Редактирано Октомври 26, 2011 от chobbi 1 Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 +1 Със сигурност не се отразява на звука Най-добрият материал, който съм открил се предлага в магазин Гомапласт на ул. Поп Богомил - гума, която има лепило от едната страна. Цената й е нищожно малка, изключително е удобна за поставяне и за 3 години употреба не се е деформирала. 1 Цитирай
Recommended Posts