Jump to content
Българският форум за музиканти

Някой да има Boss Gt8


LOE

Recommended Posts

Много яка машинка, саунда е на 6 обаче трябва тоста търпение докато изуиш всичко що може. Иначе може да ползваш и готовите звуци като начало (даже е препоръчително).

Какво те интересува точно ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересува ме специално следното:

 

whammy - колко октави може да вдига и смъква и как го прави в сравнение с оригиналното whammy на digitech

 

amp models - чух че моделите са амповете са много добре пресъздадени, но на висок гейн не звучали толкова точни колкото с по-малък гейн, примерно месата с лек драйв звучала идентично с оригинала, но като му дадеш повече жега нещата вече не звучат толкова убедително

 

patch switch - дали при превключване на отделните А/Б канали и соло канала, както и при превключване между самите патчове и банки има закъснение или прекъсване

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сравнение с оригиналите немога да правя защото никога не съм имал нито whammy, нито Меса нито някой от моделираните ампове. За мен симулациите звучат идеално :nono: защото не ги приемам като симулации. Знам горе долу какъв звук ще извадят по името и така си правя собствени банки. Но никога не си казвам "Сега искам да звуча като Ректифайър".

При превключването на каквото и да било няма закъснение и прекъсване. Даже има опция като превключваш да остане отзвучаването на предишния ефект. Например ако свириш нещо с ехо и превключиш на друга банка - ехото да си отзвучи.

А за whammy-то мисля че до +-2 октави беше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...
Да сподели впечатления :thumbdown:

 

Еми аз съм с GT 8 вече 2 години и съм мн доволен повечето ефекти си правя сам не исползвам почни нищо от готовите бленди.

Иначе за възможности съм може би най доволен от това че има възможност да да смесваш Amp симулаторите ако нещо по конкретно те интересува питай

Редактирано от bakisha111
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да - а темата скоро ще навърши 3 години, ако си забелязал датите - може пък нещо да е понаучил човека за толкова време ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.