peshoy2k Публикувано Май 17, 2006 Публикувано Май 17, 2006 http://www.cmusicforum.com/pi/mietal.mp3 интересува ме има ли фрапиращи проблеми в саунда, щот съм го праил на хайл-фай Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 17, 2006 Автор Отговорено Май 17, 2006 тцъ, тцъ, като не ви харесва кажете, нема да се засегна толкова, колкото сума прочетени и 0 отговори, треснята не ми е в стила, още повече съм миксирал на хай-фай, тъ мнооо ли е зле ме интересува Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 мерси не бе сериозно пишете, колко му е, няма и две калории да изхабите . Който мисли че не е добре да си каже, па за критика съм го пуснАл :read: Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Не е бе човек... звучи си много яко!!!Няма нещо дразнещо според мен... :think: П.П.Фуса ми е малко силен ама това може би е въпрос на вкус! Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Не е бе човек... звучи си много яко!!!Няма нещо дразнещо според мен... :think: П.П.Фуса ми е малко силен ама това може би е въпрос на вкус! може от компресията да е излезнал, мда, а барабаните като програминг са набързо, ама биват ли или следващия път да се постарая повече. А касата малко сурова седи а? малко рязане да й направя :think: в смисъл, стилът е малко по-тежък. Цитирай
f1_sound Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Пешо който си го може, си го може и кашони за колони да му дадеш пак ще направи микс, За Хай Фай саунда е къртач бе Майна Цитирай
synchu Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Кефи ме м'и'елодийката. Има много ала ЗиЗиТоп в таз тресня - което е култ . Звукът хм.... Абе като знам какво си пускал малко накриво ше ми доде да ти кажа че е супер, но общо взето бива Но не е на предишното ниво в никъв случай. Щом на слушалки го усещам. Кетарата мноо диджитъл емулейшън звучи ...(Гитар'ъб' или Ампли'тъп' ? ) Но важното е музиката в крайна сметка, а тя "рокс биг мф тайм" Цитирай
TONY Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 искаш критика е сега потръквам ръцете и започвам понеже ми хареса като цяло - ето какво според мен да промениш интрото - предлагам ти да е по семпло и например тая мелодия която се повтаря нататък - да я праснеш със слайд опрости го има овърлапване на китарни партии - опрости ги - дори може да намалиш интрото на 30 секунди -примерно 40 сек -бърза - част добре следва бавна - тук пищящата китара не е достатъчна пищяща (предполагам с бендове я свириш) ритъм китарата е с по твърд зук - направи обратното нека пищящите звуци да са като на граблива птица и да вцепеняват накрая свършва внезапно на 3 минути точно - предполагам -не си донаправил края - прасни як финал - но не минавай 3,15-3,20 минути много е важно как почваш и свършваш и се обади да чея резултата - пиши на пм че забравям да следя всичко в форума а и смени името на парчето - не че е толкова важно слушам го втори път бързата част - определено кефи писъците на бавната -звучат тънко и със синтезиран звук- искам пронизващ дебел натурален тон! Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Йо-хо-хо, дебелио плътен тон ти го продадох :wall: и засега съм на Гитар-риг , Мн ми харесаха коментарите, ама не разбрах барабаните дали въ кефят. Ми тва е набързо бре, а партиите по-прости не можах да ги измисля , ще преразгледам парцалчето и ще помисля, тва си е верно за тънкия и симулиран тон и за ритъм-соло твърдостта, тенкс Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 (Редактирано) Добре е, само китарите много си приличат като тон, и малко се замазва положението. Направи ги да са явно различни, така че да се вместват една в друга. Ритъма да е малко по-глух, така че да има място за по-солиращата китара(в която може да има 2-3 дБ по-малко високинад 4 кхц, и може ди малко повечко среди около 500-900 хц, по мой вкус, де). Иначе като баланс е доста добре. Редактирано Май 18, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
synchu Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Йо-хо-хо, дебелио плътен тон ти го продадох :wall: и засега съм на Гитар-риг , Мн ми харесаха коментарите, ама не разбрах барабаните дали въ кефят. Ми тва е набързо бре, а партиите по-прости не можах да ги измисля , ще преразгледам парцалчето и ще помисля, тва си е верно за тънкия и симулиран тон и за ритъм-соло твърдостта, тенкс Waz up с H&K? Цитирай
RockoBG Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 И аз мисля, че по-простичко би било по яко. Aма на мен MÖTORHEAD са ми фаворити Цитирай
Recommended Posts