Frozenfire Публикувано Октомври 9, 2011 Публикувано Октомври 9, 2011 Здравейте, много ще съм ви благодарен ако ми дадете съвет.Въпросът е такъв че смятам да си копувам ел.китара обаче изобщо не мога да преценя коя ,колкото повече чета толкова повече се разколебавам за даден модел/марка.Сега за последно май съм се спрял на три - Cort G210 ,LAG Аrkane А66 и Squier bullet strat...И така,моля ви за мнение за тези китари коя е най-добра за,да кажем,начинаещ
Acei Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 аз бих избрал ЛАГ защото ги правят у франция пък и изглеждат мноого добра изработка а най-добре да пробваш преди да купиш иди у един магазин и пробвай колкото може повече може от някъде да изскочи нещо което много да те накефи
Frozenfire Отговорено Октомври 9, 2011 Автор Отговорено Октомври 9, 2011 Аз мисля,че ще свиря предимно рок ,метал абе твърди неща и също се чудех дали това ще е от голямо значение при избора на китара :?
SviStyle Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Я стига превземки! Всяка китара става за начинаещ, че и за понапреднал. Спрете с това робуване на марките, за тези пари всичко е една пръдня и става. Отиваш в магазина, пробваш и каквото ти харесва вземаш, не се жениш за цял живот. То пазаруването започва после........!!! 2
LightBinder Отговорено Октомври 10, 2011 Отговорено Октомври 10, 2011 Напълно подкрепям. Щом ще наблягаш предимно на метъла е хубаво да си харесаш китара с двойни адаптери, а марката я остави на заден план за сега. С времето ще започнеш да усещаш истинската разлика между инструментите и тогава ще можеш да направиш по-коректна преценка точно коя китара е твоята, защото няма нищо по-хубаво от това да си харесваш тона. Но дотогава - keep rocking it
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 (Редактирано) Всяка китара на пазара за под около да кажем 500 лв е "Стартер" китара. Оттам на татък, виж с какво свирят твоите кумири и си избери такъв модел. Твърде просто ти го обясних, но ако искаш да знаеш коя китара как звучи се запознай с историята на електрическата китара, най-известните модели, преслушай записи и прецени. Редактирано Октомври 11, 2011 от Evtim Djerekarov
polaris Отговорено Октомври 12, 2011 Отговорено Октомври 12, 2011 Аз мисля,че ще свиря предимно рок ,метал абе твърди неща и също се чудех дали това ще е от голямо значение при избора на китара :? Не мога да разбера защо всички казват "искам китара за рок и метъл" и си мислят, че има една универсална китара за тая цел. Има толквоа различни стилове метъл. Земаш една китара с хъмбъкъри и търсиш кубе с вграден дисторжън, за да не даваш пари и за ефекти.
bustard Отговорено Октомври 12, 2011 Отговорено Октомври 12, 2011 ^+1 а и то се е видяло ,че тас тема ще бъде изтрита, защото е срещу правилата на раздела http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/103191-eui-iaeiaaaueoaa-eeoadhenoe/ Тъй че не си губи времето в писане, ами малко поизпробвай из магазините...
Recommended Posts