DDevil Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Здравейте! Вчера пристигна дълго чаканият ми Epiphone Gothic LP! Поръчах го от един онлайн музикален магазин, дойде навреме и непокътнат. Китарата си е перфектна, но заблелязах една малка подробност... http://postimage.org/image/8xvkm010/ Предполагам не само аз забелязвам как логото и кръста са по-вдясно отколкото трябва да бъдат. Сравних с всички възможни снимки на Epi Goth LP в Интернет и разликата е видима. Китарата е Made in China, сериен номер 10111513557. Та въпросът ми е следният... Някой виждал ли е нещо подобно, аз ли съм единственият карък с misprinted logo, или са ми пробутали прекрасен фалшификат? Благодаря за вниманието. Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Ужаст ... досега никога не бях виждал такова нещо. Сигурно е много сериозно, неправилното разпределение на боята може да дестабилизира китарата и грифа да се усуче. Най добре я върни ако е в гаранция и искай нова, този път с правилно разположено лого. 4 Цитирай
Nevermore Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Китарата свири ли? Всичко останало ок ли е? /електроника, хардуеър, финиш и тн/ Ако е наред то тогава ти имаш уникат. Пази я и след 100 г. ще бъде като пощенската марка "Обърнатата конница". Демек priceless 4 Цитирай
DDevil Отговорено Октомври 7, 2011 Автор Отговорено Октомври 7, 2011 Ужаст ... досега никога не бях виждал такова нещо. Сигурно е много сериозно, неправилното разпределение на боята може да дестабилизира китарата и грифа да се усуче. Най добре я върни ако е в гаранция и искай нова, този път с правилно разположено лого. Грифа може да се усуче от неправилно разпределена боя? Всичко останало си е наред де... 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Абсолютно подкрепям Nevermore! Какво като е 3мм вляво? Свири и т'ва е! Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Намери начин да провериш серийния номер като например тук или според указанията в сайта на Gibson. ЦЪК ТУК! На това URL, при проверка на серийния номер на китарата ти, не излиза нищо, но идея си нямам гаранция ли е това за менте. Ето още информация за проверката на серийните номера на Епи-тата: Most regular production models since ca. 1993. Many '80s and early '90s serial numbers may follow a similar scheme, but may not include a factory ID code. FYYMMRRRR F= Factory code (this can be 2 letters as well) YY= year of manufacture (this can also be just 1 digit for '90s models) MM= month of manufacture R= ranking number (may be more or less digits, not necessarily indicative of total units produced) Example - S02021234 was issued in Feb. 2002. Another code used on some current Epiphone models FYYMRRRR F= Factory code YY=Year of manufacture M= This will be a letter code corresponding to the month (A=January, B=February, etc...) RRRR= ranking number Example - R03D0263 was issued in April 2003. Epiphone Elite/Elitist models FYSSSS F= Factory Code (this code will be an "F" or "T") Y= Year of manufacture (2 = 2002, 3 = 2003, etc.) SSSS= Sequential Serial Number Example - T41234 is a 2004 Elitist model. 1 Цитирай
DDevil Отговорено Октомври 7, 2011 Автор Отговорено Октомври 7, 2011 Проверих серииния номер, и излезе, че новите Epi-та произведени в Китай вече не ползват букви в тях, и има нов формат. Според него номера е валиден. А в сайта, който си посочил още не са вкарали тази информация, затова не излиза нищо. Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Ако китарата е ОК не я мисли повече, а свири. Майната му на логото щом работи останалата част. Драма с китара е ако позиционната дъска е монтирана от обратната страна на грифа или тялото е издялкано с нож на ръка. Кефи й се и това е! Все пак това е една проста ваденка. Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 (Редактирано) Честита китара! Радвай се, че не я получаваш на две половини.Аз не виждам симетрия различна от характерната за модела. Надписа нарочно е изместен вдясно, защото започва с голяма главна буква, а рамената на символа ми се виждат на еднакво отстояние. Сигурен съм, че още си под вълнение от придобивката, а и най-вероятно си перфекционист като мен.Утре това няма да ти се струва проблем. Редактирано Октомври 7, 2011 от Slacoth Цитирай
iliev.p Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Не се коси,все пак е серийно производство. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Направи една цяла снимка на китарата и една само на тялото! Цитирай
Recommended Posts