akanoid Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Здравейте, най-накрая се престраших да кача и едно мое изпълнение, опитах се да направя кавър на песента "History" на групата Funeral For A Friend, всичките инструменти са изсвирени и миксирани от мен, за съжаление с вокалната партия не можах да се справя прилично, но все пак не съм роден певец, така че бъдете по-снизходителни Ето линк за сваляне на кавърчето: Цък Цитирай
garcho Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Къртиш спирки и жп гари.Уникален глас.Качвай смело,това че няма много коментари означава че нещата се получават Цитирай
ivko1985 Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 От заглавието на темата се подведох, че правиш кавър на песента на Елтън Джон - funeral for a friend или версията на Dream Tehater на същата песен, но и това парче е доста добро. Мелодично е и си се справил много добре. Гласът ти наистина е супер. Мисля, че много би се вързал на нещо от сорта на Панетра! Цитирай
Такинса Отговорено Ноември 1, 2011 Отговорено Ноември 1, 2011 http://www.hit.bg/404 , стига де пич , това исках да го чуя , FFF са мн яка банда . Ще може ли да пуснеш пак линк ??? Цитирай
Recommended Posts