Jump to content
Българският форум за музиканти

akanoid

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от akanoid

  1. Здравейте, най-накрая се престраших да кача и едно мое изпълнение, опитах се да направя кавър на песента "History" на групата Funeral For A Friend, всичките инструменти са изсвирени и миксирани от мен, за съжаление с вокалната партия не можах да се справя прилично, но все пак не съм роден певец, така че бъдете по-снизходителни Ето линк за сваляне на кавърчето: Цък
  2. akanoid

    Photos

    Ето ме и мен с моето скромно Фендерче
  3. точно това имах предвид. който е разглезен младок като мен със самоучители и подобни по добре да си намери нещо в този формат.. ако трябва и на английски. който е расъл във времена когато всичко е било по истинско и хардкор да продължава да се придържа стабилно към истинските неща.
  4. мерси за изчерпателните отговори, интересната дискусия и препоръката. купих си учебника на Хаджиев и да открих че трябва да 'загрея' с някои материали от интернет защото започвам от абсолютната нула и ъм.. не мисля че начина по който е написана книгата и са представени знанията са _толкова_ лесни за възприемане. соц стайл е или нещо такова.
  5. Здравейте добри хора. =) Имам желанието да започна да уча .. малко теория и търся препоръки за книга на Български относно елементарна теория на музиката. Или просто някаква която има и друго в съдържанието си като по advanced левъли, няма значение просто някоя книга която ще е добра за newbie като мен. Насочил съм се към електронната музика не че има каквото и да е значение Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.