shaym Публикувано Май 15, 2006 Share Публикувано Май 15, 2006 (Редактирано) поредното 12 годишно дете което може да здуха повечето от нас http://drummerworld.com/wishlistdrummers/Nick_Smith.html за да видите клипа е нужно да имате инсталиран Quick Time Player Редактирано Май 15, 2006 от shaym Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bradata Отговорено Май 15, 2006 Share Отговорено Май 15, 2006 Евала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Май 15, 2006 Share Отговорено Май 15, 2006 Направи ми впечатление че за разлика от другите чевета тва малкото импровизираше като че ли. Смисъл не следваше нещо заучено ми си тропаше за музиката. Е на такова лапе свалям шапка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shaym Отговорено Май 16, 2006 Автор Share Отговорено Май 16, 2006 абсолютно е така затова постнах тази теми4ка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Май 16, 2006 Share Отговорено Май 16, 2006 Да кажа,4е е много добро детето.....пак ще е малко,а за годините си,направо.....4естно онемях.Много агресивен подход,присъщ за 4ернокожите барабанисти.Но все пак,струва ми се,4е на тези години Тони Ройстер имаше по-богат стил и това,да се свирят основните неща като по у4ебник,според мен не е никак зле.Но този малкия-Ник Смит,ако се намери много добър у4ител,малко да култивира свиренето му,мисля,4е ще надмине Тони. п.п.В4ера съобщиха,4е НБУ е най-добрия университет в България,с най-ка4ествено преподаване.Това е специално за Тъпото Копеле и ЕлНиньо-Във вас ни е надеждата,мом4ета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shaym Отговорено Май 16, 2006 Автор Share Отговорено Май 16, 2006 за у4ител трябва си ... но Тони на 12 ги беше репетирал та репетирал (супер много си ме кефи) ,а при малкия си ли4еше 4е не вси4ко е дъвкано Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Май 16, 2006 Share Отговорено Май 16, 2006 Да и аз това имах предвид-нешлайфан диамант Но,там е друга вселена Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petkunq Отговорено Май 19, 2006 Share Отговорено Май 19, 2006 Дарба, кой си го мое си го мое тоя "малкия" ме върна в 1ви клас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 20, 2006 Share Отговорено Май 20, 2006 Много ме кефят такива дюдери. Сега го точа това, ще видим как ще се представи спрямо останалите си връстници в специалния ми фолдър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts