emosms Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 Здр, Има ли разлика между луупер и самплер? Чувал съм още наименованието loop station. Трябва ми за да си записвам акордови линии и да пробвам разни неща отгоре. Toва ли ще да е най-практичното и евтино решение? http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=819 Не ми трябва нито стерео, нито повече от 2,3 минути запис, нито супер велико качество. Даже и да има нещо с памет само за 1 лууп, пак може да свърши работа. За упражнение съм пробвал с гитар про, страшна програмка, но не е толкова флексибъл, иска допълнителна занимавка. Цитирай
ultramega Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 Точно това ще ти свърши работа. Само съм го пробвал , не съм притежавал такъв, но за целите , които описваш е идеално . Относно разликата между looper и sempler- не знам даже дали имат прилика Цитирай
emosms Отговорено Септември 29, 2011 Автор Отговорено Септември 29, 2011 Значи, този тип луупъри в камионче> включва се фуутсуич за да се сменят банките ли? Дотук: - boss rc-2 - digitech jamman Dруги има ли? (не намирам някакъв евтин беринджър) Цитирай
musicman Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 BOSS GT сериите имат нещо такова, луупер към 30 секунди - няколко минути. Зависи от модела. Цитирай
emosms Отговорено Септември 29, 2011 Автор Отговорено Септември 29, 2011 BOSS GT сериите имат нещо такова, луупер към 30 секунди - няколко минути. Зависи от модела. :) - floor-based mega processor.. Много икономично, мерси Новия zoom G3 имал... цели 40 секунди loop..!!! Нещо просто търся. Да се опитвам да свиря смислени мелодични линии върху акорди. Решил съм да не се занимавам с базикане на ефекти вместо разучаване на неща. Jamman i RC-2 са поне 170-200$ нови, това ще да е цената, не е чак толкова евтино. Behringer май не са изкарали такова нещо засега. Цитирай
Krasen Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 Digitech RP255 има лууп май е 30 секунди но не съм сигурен. А пък берингерчето имам един дилей DD600 който може да записва 5 скунди Става да го ползваш на обратно, свириш някъв лик който се лупва, и после търсиш кои акорди ще паснат ;р Цитирай
bir4o Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 digitech jamman e вярната машинка , която имах удоволствието да притежавам преди време и я взех това точно за което я търсиш и ти в момента . Продадох я на съфорумник, след като ми омръзна /не си спомням точно на кого/-можеш да пуснеш в раздел -купувам --нищо чудно и на него да е омръзнала вече... Цитирай
dianstefanov89 Отговорено Октомври 4, 2011 Отговорено Октомври 4, 2011 Ако нямаш дилей си вземи boss dd7, в него има hold и можеш да наслагваш доста Цитирай
Recommended Posts