bassguitarmaniac Публикувано Септември 22, 2011 Share Публикувано Септември 22, 2011 Здравейте,имам въпрос. Прецака ми се бас китарата behringer. Просто един път свирихме с групата и китарата ми отказа. Разглобявах я и май проблема е някакви скъсани жички ,но не съм сигурен. И въпроса ми е дали знаете някакъв сервиз за ел. бас китари ,където мога да я поправя? Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Септември 22, 2011 Share Отговорено Септември 22, 2011 Има цял раздел наречен "Изработка и ремонт". Първо, трябваше да пишеш там. Второ, ако разровиш въпросният раздел ще разбереш кой ще ти свърши работа в твоя град. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Септември 22, 2011 Share Отговорено Септември 22, 2011 Смени батерията (ако има такава) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
armario Отговорено Септември 22, 2011 Share Отговорено Септември 22, 2011 ОК, мен, прецакала се китарата. Какво й се прецака??? След като си я разглобил - да я беше снимал поне. За да се види какъв би могъл да е проблема....Дай повече информация. Защото с това : Разглобявах я и май проблема е някакви скъсани жички ,но не съм сигурен. Не помагаш много. Както Свилен каза по - горе , смени батерията, ако има такава, ако не е това, може самият кабел да е дефектирал, да сте го скъсали...Жаковете да са "отишли" / мъжкия или женския /? Знае ли се колко много неща могат да са причината...Така да се гадае от три написани реда - дори и Хорейшио не го може. Край на проповедта и Лонг лийв Рок"н"Рол. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 22, 2011 Share Отговорено Септември 22, 2011 Всеки средноквалифициран електрончик ще ти оправи проблема. Можеш да ползваш аудио, телевизионен или GSM севиз, както и някои (след запитване) компютърни. Дори по-светнат любител на електрониката на 15 години ще ти помогне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts