Jump to content
Българският форум за музиканти

Избор на китарен процесор

ivivdim

Recommended Posts

Аз залагам на BOSS МЕ-25 Свирил съм на него и на BOSS ME-70 бях много доволен, особено от вторият, така, че от мен имаш за БОСА

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

FoolofRemorse, към този момент опитите ти да даваш съвети са много крайно нелепи. Ще е прекрасно ако се усетиш навреме, защото малко прекаляваш и с тон и с незнание на моменти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;( Извинявам се, просто съм ползвал единият и ми допадна, а никъде не съм прекалявал с тона :) Поне така мисля...

Редактирано от FoolofRemorse
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Zoom са зле като марка,но сам си казваш,че нямаш време за свирене,така че сигурно ще ти върши работа за фън.

Ако се зарибиш със свиренето по-сериозно - лампов усилвател и хубави камиончета му е майката. :excl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Цецо, к'во ти стана бе? Напоследък за процесори се зарибяваш нещо, беше споменал за оня на Вокс, сега този? :greenangel: :greenangel: :greenangel: Беше много all-tube-only по едно време :greenball:

Иначе от демотата ми звучи кофти. Изключваме това от NAMM, което просто не е демо, а няк'ва брутална анти-реклама. На мнение съм, че за свирене вкъщи по-добрият вариант е със софтуер. За тази цена от 160-70 евро за зума, човек може да се оборудва със сносен USB интерфейс (около 100 евро нов) и да си закупи софтуер на IK Multimedia (да речем), които си предлагат безплатна основа с 2-3 ампа, 2-3 ефекта, 2-3 кабинета и 1-2 микрофона (или нещо в тоя дух) и след това да си закупи отделно каквато му симулация е кеф - те ги продават и "на парче". Като за ефективно свирене с готин и сравнително версатилен саунд не мисля, че са нужни повече от 50-60 долара. Това е при положение, че имаме компютри и горе-долу сносни колони/слушалки. Ако се налага закупуване на последното, пак може да се вмести човек в някакъв не прекалено висок бюджет. Ако машината ми беше лаптоп щях някой път дори да изляза да свиря софтуерно, да видя как е хавата, защото ми изглежда правдоподобно. По-добре от доста процесори в ниския клас, според мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове