FoolofRemorse Отговорено Ноември 7, 2011 Share Отговорено Ноември 7, 2011 Аз залагам на BOSS МЕ-25 Свирил съм на него и на BOSS ME-70 бях много доволен, особено от вторият, така, че от мен имаш за БОСА Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
n1k0 Отговорено Ноември 7, 2011 Share Отговорено Ноември 7, 2011 ^ Fail Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 7, 2011 Share Отговорено Ноември 7, 2011 Втора част на Vox проц ревю-то. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Ноември 8, 2011 Share Отговорено Ноември 8, 2011 FoolofRemorse, към този момент опитите ти да даваш съвети са много крайно нелепи. Ще е прекрасно ако се усетиш навреме, защото малко прекаляваш и с тон и с незнание на моменти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FoolofRemorse Отговорено Ноември 8, 2011 Share Отговорено Ноември 8, 2011 (Редактирано) ;( Извинявам се, просто съм ползвал единият и ми допадна, а никъде не съм прекалявал с тона Поне така мисля... Редактирано Ноември 8, 2011 от FoolofRemorse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Ноември 8, 2011 Share Отговорено Ноември 8, 2011 Zoom са зле като марка,но сам си казваш,че нямаш време за свирене,така че сигурно ще ти върши работа за фън. Ако се зарибиш със свиренето по-сериозно - лампов усилвател и хубави камиончета му е майката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Ноември 8, 2011 Share Отговорено Ноември 8, 2011 и аз мисля че зуум са мн зле Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 8, 2011 Share Отговорено Ноември 8, 2011 Някой играл ли си е с новото им отроче, изглежда яко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Ноември 8, 2011 Share Отговорено Ноември 8, 2011 Абе Цецо, к'во ти стана бе? Напоследък за процесори се зарибяваш нещо, беше споменал за оня на Вокс, сега този? :greenangel: Беше много all-tube-only по едно време Иначе от демотата ми звучи кофти. Изключваме това от NAMM, което просто не е демо, а няк'ва брутална анти-реклама. На мнение съм, че за свирене вкъщи по-добрият вариант е със софтуер. За тази цена от 160-70 евро за зума, човек може да се оборудва със сносен USB интерфейс (около 100 евро нов) и да си закупи софтуер на IK Multimedia (да речем), които си предлагат безплатна основа с 2-3 ампа, 2-3 ефекта, 2-3 кабинета и 1-2 микрофона (или нещо в тоя дух) и след това да си закупи отделно каквато му симулация е кеф - те ги продават и "на парче". Като за ефективно свирене с готин и сравнително версатилен саунд не мисля, че са нужни повече от 50-60 долара. Това е при положение, че имаме компютри и горе-долу сносни колони/слушалки. Ако се налага закупуване на последното, пак може да се вмести човек в някакъв не прекалено висок бюджет. Ако машината ми беше лаптоп щях някой път дори да изляза да свиря софтуерно, да видя как е хавата, защото ми изглежда правдоподобно. По-добре от доста процесори в ниския клас, според мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts