peshoy2k Публикувано Май 10, 2006 Публикувано Май 10, 2006 класическа китара с барабанки http://www.cmusicforum.com/pi/latin.mp3 Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 много е хубаво..... класическата е с пиезо ли е?...мноог готино звучи и идейката е супер....ако добавиш и щипка клавир за вкус Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 10, 2006 Автор Отговорено Май 10, 2006 клавируса го продадох за съжаление, иначе на драго сърдце и перкусии бих сложил Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 (Редактирано) Мммм, много симпатично. Наеш как се изкушавам да и боцна едно басче с твое позволение.. Ама някъде в понеделник ще стане.. Редактирано Май 11, 2006 от ecmjazz Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 11, 2006 Автор Отговорено Май 11, 2006 (Редактирано) Мммм, много симпатично. Наеш как се изкушавам да и боцна едно басче с твое позволение.. Ама някъде в понеделник ще стане.. super, боцни и ми го прати, аз после ще си оправя грешките Редактирано Май 11, 2006 от peshoy2k Цитирай
CyberGene Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Много добро настроение си праснал... Ако ми остане време, ще се пробвам да прасна малко "фригийско" пиано отгоре Абе ти не каза какво стана - разпродаде всичко, а не ти дадоха виза ли? Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 (Редактирано) Ох, ще се фригираме отвсякъде.. Тоя лад е толкова често употребяван под път и над път, че напоследък все се стремя да не му се отдавам, но в парчета като настоящото просто си стои добре и си те води все по-надълбоко и не мойш се спря.. Та ще лепна и аз едно басче, може да заформим некое парченце.. Редактирано Май 11, 2006 от ecmjazz Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 11, 2006 Автор Отговорено Май 11, 2006 епа да, отрезаха ме, ама без гадния печат, тъй че пиша на института и сбирам инфо и да, разпродадох и ся не моем нищо да драснем, освен китара, глас и да пиша с мишката, което никога не съм правил и даже незнам как се праи. Абе живи и здрави да са хората, които облажиха и да си я ползват и да и се кефят и албуми да издават. Та така, дрънкам си тука Цитирай
CyberGene Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Споко, аз преди да замина за чужбината разпродадох така всичко - компютри, пиано, кола и прочие, след това там си купих пиано и съвсем скоро след това се наложи да го продавам пак, обаче не успях, върнах се тук без нищо, чак след няколко месеца ми се продаде пианото там... Изобщо стават мизерии, но всичко е добре, когато завършва добре Ама стига офтопици. Ако запиша нещо по парчето, пак ще се включа Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 хехе, мерси. Интересното е че като драсна нещо набързо се кефите въпреки грешките :think:, явно като го работя повече и го омазвам ли и аз незнам, натоварвам микса с повече инструменти, стягам ли се, компютаризирам ли се в смисъл куантайзвам Цитирай
bobalan Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 хехе, мерси. Интересното е че като драсна нещо набързо се кефите въпреки грешките :think:, явно като го работя повече и го омазвам ли и аз незнам, натоварвам микса с повече инструменти, стягам ли се, компютаризирам ли се в смисъл куантайзвам абсолютно. Това е трудното - ем да запазиш чувството и настроението, ем да звучи перфектно..... Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 мани, още много пълнозърнест имам да изям, може би трябва да пробвам с боб . Динамика му е майката. Сори за оф-а Цитирай
Recommended Posts