viktor.velikov Публикувано Септември 5, 2011 Публикувано Септември 5, 2011 Здравейте! Вчера преподавателя ми по китара каза, че ще започваме да свирим песни (така де то сега само упражнания правехме) и имам задачата за следващия път да си избера 3 български песни. Но каза, че за момента няма да правим сола. Аз все пак искам и солата да правя и ще трябва дам са се справям.Песните са Елмаз и Стъкло на БТР и ден след ден на Подуене Блус Бенд. Не мога да намеря табулатури са солата в началаото и като цяло не мога табулатури да намеря.В сайта akordite.com има дадени само акордите. В сайта http://babythomas.name/ файловете са с разширения които не знам как да отворя.... И така прибягнах то форума Та това е проблема ми, всякакви предложения ще са добре дошли Благодаря рпедварително Спорна седмица на всички! Цитирай
Slav Отговорено Септември 5, 2011 Отговорено Септември 5, 2011 Братле, според мен слушай какво ти казва учителят ти. Щом смята, че не си готов да свириш сола, явно е така. Бъди по-търпелив, след време ще праскаш и солата. Цитирай
viktor.velikov Отговорено Септември 5, 2011 Автор Отговорено Септември 5, 2011 .gp5 .Roff Файлови разширения с какво се отварят? Цитирай
viktor.velikov Отговорено Септември 5, 2011 Автор Отговорено Септември 5, 2011 Благораря! Ще я инсталирам кате се прибера в нас! Цитирай
viktor.velikov Отговорено Септември 5, 2011 Автор Отговорено Септември 5, 2011 (Редактирано) Guitar pro Цък Инсталирах си програмката, много благодаря! Сега остава и солото на "Подуене блус бенд-ден след ден" да намеря и ще бъда много хепи Редактирано Септември 5, 2011 от viktor.velikov Цитирай
Lathron Отговорено Септември 6, 2011 Отговорено Септември 6, 2011 Инсталирах си програмката, много благодаря! Сега остава и солото на "Подуене блус бенд-ден след ден" да намеря и ще бъда много хепи На малко български песни ще намериш ноти/табове направени за Guitar pro. 90% от файловете с бг песни съм намерил в http://babythomas.name/. Ако там няма, има голяма възможност изобщо да не ги намериш за Guitar pro Цитирай
viktor.velikov Отговорено Септември 8, 2011 Автор Отговорено Септември 8, 2011 Не е задължително да е за Guitar pro. Просто табулатурите на солата искам. Аз ще те науча! Какво имаш в предвид, не те разбрах? Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 8, 2011 Отговорено Септември 8, 2011 А кво ще кажеш да си го извадиш по слух,бе момче..готованци,навремето се борехме с плочи и унгарски касетофони да учим нещата,нямаше табове .. Като научиш пентатониките и почнеш да слушаш музиката това соло няма да ти е невъзможно. Цитирай
viktor.velikov Отговорено Септември 8, 2011 Автор Отговорено Септември 8, 2011 Съгласен съм, че така е правилно и така трябва.Но като не мога какво да правя... Нямам слух за това.... Цитирай
Kucatakrava Отговорено Октомври 23, 2016 Отговорено Октомври 23, 2016 Здр, Аз съм голям фен, още от малък съм с китарата и живея с рока и блуса Имам голяма молба, може ли по някакъв начин да получа таблитури за началото на страхотната песен "Ден след ден"? Както и за солото? Ще съм много задължен, тук в Австрия се сабираме от време на време и свирим, но така и не успях да намеря никъде в интернет тези таблитури. Поздрави Румен Димов Цитирай
Yordan_Andonov Отговорено Октомври 24, 2016 Отговорено Октомври 24, 2016 Не знам дали е точно това, което търсиш, но е все нещо. http://akordite.com/index.php?option=com_chordbase&Itemid=26&task=viewSong&song_id=15 Поздрави! Цитирай
Kucatakrava Отговорено Октомври 29, 2016 Отговорено Октомври 29, 2016 Не знам дали е точно това, което търсиш, но е все нещо. http://akordite.com/index.php?option=com_chordbase&Itemid=26&task=viewSong&song_id=15 Поздрави! Това е част от песента, да. На ме нми трябва тази част със соло китарата в началото и в средата на песента разбира се. От 1 седмица ровя къде ли не в това необятно пространство Интернет, и не мога да приема факта, че не може да я няма тази таблитура.... Ако може някой "слухар" да помогне да я изкараме? Цитирай
Recommended Posts