musicman Публикувано Май 10, 2006 Публикувано Май 10, 2006 Вижте на какво се нтъкнах днес: статия за EQ-ing За съжаление трябва да знаете английски. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Да, това с обясненията на отделните октави ми хареса. Цитирай
guitarfromhell Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 дам доста полезно е ... мерси Rock on Цитирай
stratocaster Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 хубава статия. интересно ми е само защо всички казват 'полезно' като даже не знаят за какво става дума имаше преди една такава тема.....беше нещо подобно и пак доста добре бяха обяснени особеностите Цитирай
NitroBGA Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Хубаво, прочетох статията, макар, че има и малко фирмен момент в нея, но нека фокусираме върху хубавото. Ще изпробвам нещата в домашна обстановка, пък да видим ефекта... Мерси Мюзикмен... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 (Редактирано) хубава статия. интересно ми е само защо всички казват 'полезно' като даже не знаят за какво става дума Защото наистина е полезна...примерно! А и от къде знаеш, че не знаят за какво става дума, ти да не си професор по всичкология? Точно статията си учи "за какво става дума" Още първият абзац си казва за какво става дума, а това не вярвам някой да не го знае: Have you ever found yourself listening to a car or home stereo and didn't like what you were hearing and immediately reached for the Treble (high frequency) and Bass (low frequency) knobs to adjust the sound? If so...then you just stepped into the world of equalization. Извинявам се на всички за тона, но такива мнения са малко дразнещи... Редактирано Май 12, 2006 от SomeoneElse Цитирай
Recommended Posts