chris_barnes Публикувано Септември 1, 2011 Публикувано Септември 1, 2011 Привет колеги. От концерта на Nile си взех 2 техни перца. Пробвах да свиря с тях и се оказа, че са ми доста удобни. Издирих модела, tortex sharp е, само че никъде по магазините не съм виждал да се продават. Има ги в ибей...но не ми се занимава с поръчки. Някой да знае къде в София има такива? Ето за това става въпрос: Ако не се лъжа, цветовете означават даден размер. Точно този, 1.35 (по-твърди перца) ми е удобен. Ако някой има новички (неизползвани) също бих купил няколко Цитирай
Trysth Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Кало, поръчай си от Томан. 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Имам едно такова, ама е на Крис Бродерик. 'Ич не ми е удобно, но не бих го шитнал. Цитирай
qnkoviq Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 От Динакорд си купувам Дънлоп Тортекс, ама точно Шарп дали има не знам. Питай там. 1 Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 1, 2011 Автор Отговорено Септември 1, 2011 В динакорд нямат, гледал съм. Мислех да избегна занимавката от Томан, ама май така ще е. Благодаря на отзовалите се Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 (Редактирано) В Малкия ЦУМ 100% ги има, иначе за мен Dunlop Ultex Sharp са много по добри в това направление. В Yamaha в Дружба ги има. http://www.jimdunlop.com/product/sharp Редактирано Септември 1, 2011 от MasterOfDisaster Цитирай
Fats Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 Виждал съм във Фактор. Може още да ги има. Погледни и във втория магазин на Гема мюзик, който е в пешеходната зона на Пиротска. Това са двете места където съм купувал пера на Дънлоп. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 (Редактирано) Музикален Център Икономов Ако ще се бъхтиш до Пиротска може да наминеш и през новия им магазин зад Булбанк. Ъгъла на Лавеле и Тодор Александров, пера цял щанд там. Сигурно имат и това, което търсиш! Герги Редактирано Септември 2, 2011 от Георги Тотев Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 Dunlop Ultex Sharp - това е истината Две шепи перца съм събрал докато открия това. Аз ползвам 1.4 и просто 1 Цитирай
Annonnymоus Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 Ultex Sharp наистина са много удобни за бърз пикинг. И аз от скоро ползвам такива, само че 1 мм. Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 Ами не само за бърз пикинг. Общо взето ме кефи тона, доста добра динамика, мазно се лъзга приближават се до перцата които се опитах да си направя подобие на red bear и дето станаха, но не бяха неизхабяващи се. Но въпроса е до лично предпочитание и усещане.За сравнение преди това свирех с jazz III XL и ултекса ме кефят много повече. 1 Цитирай
gEEEtar Potato Отговорено Май 29, 2013 Отговорено Май 29, 2013 Може ли да боцна темата, че и аз от доста време си търся точно това перо (1.35мм). Последно купих такова преди 2-3 месеца някъде от малкия ЦУМ. А сега всеки път като отида и няма, колко пъти и в Икономов ходя и там няма, в Гема, в Файзинг Форс и там още 1-2 магазина. Не съм ходила точно тези дни отново да проверя в ЦУМ (бях леко заета с балове-малове), но ако някой знае друг магазин където ги има на 100% (че ако се разхождам до ЦУМ и няма, то поне да видя и в друг магазин) или ако може някъде онлайн да се поръчат (с плащане на ръка *е претенциозна*). Аз уж преглеждах до сега сайтове за това перо ама уви, никъде не видях нищо Цитирай
badValue Отговорено Май 30, 2013 Отговорено Май 30, 2013 http://www.ebay.com/itm/Dunlop-Tortex-Sharp-Guitar-Picks-1-35mm-36-Pack-/161016920119?pt=Guitar_Accessories&hash=item257d5b3837$19(с доставка) - 36 бройки (връзва се под леФче бройката) ... няма мито(и т.н,) ако са ти много- явно има търсене продаваш половината Цитирай
gEEEtar Potato Отговорено Май 30, 2013 Отговорено Май 30, 2013 Принципно това ми се вижда супер оферта.. утре за всеки случай ще погледна отново по магазините, пък ако няма май ще е това решението. Макар че като гледам не се плаща на ръка ами с карта.. нещото което аз нямам.. или аз не съм видяла правилно? Цитирай
badValue Отговорено Май 30, 2013 Отговорено Май 30, 2013 точно правилно си видяла аз последно(преди 3-4 години) за пробата съм си взимал такива от Камертон на "Русалка" ... не са ми удобно и съм на jazz(Sharp) и Ultex (триъгълни и sharp) Цитирай
Recommended Posts