Trysth Публикувано Август 29, 2011 Публикувано Август 29, 2011 ^Пичове, Bare Knuckle-а дали би бил подходящ за махагонова китара? Цитирай
Acei Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 би бил разбира се ето ти линк към страницата с описанието на миракъл мен http://bareknucklepickups.co.uk/main/pickups.php?cat=humbuckers&sub=contemporary&pickup=miracle_man всъщност продавача също го е сложил този линк Цитирай
Trysth Отговорено Август 29, 2011 Автор Отговорено Август 29, 2011 Да, аз съм ги чел тия неща много, ама ме интересува личното мнение. Цитирай
Acei Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 гледал съм в интернет гибсъни махагонови моднати именно с тези миракъл мен аз смятам дасложа на моята махагонка Дийн дисивър един сет от ето тези http://bareknucklepickups.co.uk/main/pickups.php?cat=humbuckers&sub=contemporary&pickup=warpig имам такъв на бридж позиция на другата китара от подписа ми мога да кажа само, че креймъра от китарка среден клас като замарката зазвуча по-добре от дийна с и ем джи-тата Цитирай
Orion Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Съгласни ли сте някой от модовете да отцепи последните четири мнения в отделна тема за Bare Knuckle-s? Би се получил интересен топик, а и да не спамим излишно в този подфорум. Цитирай
gueorgues Отговорено Август 30, 2011 Отговорено Август 30, 2011 BK Miracle Man е изключително подходящ адаптер за лес пол тип китара. Всичко, което е написано на сайта отговаря 100% на истината, самият Тим, който прави "пикъпите" е правил тези описания. BKP са страхотни. Warpig звучи адски мощно и плътно в лес пол, той е предвиден за инструменти с по-малка маса, но съм чувал страхотни демота и на лес пол с тези адаптери - въпрос на вкус и какво искаш да постигнеш. Аз лично в момента имам само един сет Mississippi Queens, които са в Гибсън СГ Стандарт и са невероятни, но мога съвсем откровено да заявя, че откакто за първи път си купих BKP спрях да гледам адаптерите на другите производители. Истината е, че всеки един модел на марката звучи добре във всякакъв тип китара - стига постигнатият ефект да е търсен и желан. Горещо препоръчвам марката на всеки желаещ да експериментира и да търси добрия звук. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Август 30, 2011 Отговорено Август 30, 2011 Адаптери с личен почерк за всеки модел. Имам преки впечатления от REBEL YELL, THE MULE както и от MISSISSIPPI QUEEN. Всеки един от изброените ми е допадал със специфичното си звучене и характер. Любим сет THE MULE, ритат здраво, перфектни за блус, рок, хард рок, класически метъл. С подобни характеристики е и MISSISSIPPI QUEEN, но тук по скоро бих употребил за джаз, блус до хард рок. Цената им е от солените, но си заслужава всяко едно пени. Цитирай
ultramega Отговорено Август 30, 2011 Отговорено Август 30, 2011 Aнякой да има преки впечатления от телекастърските им ? Цитирай
Trysth Отговорено Август 31, 2011 Автор Отговорено Август 31, 2011 В едно клипче Миша Мансур дънеше якия джент с един сет Piledriver, така че предполагам стават за всичко. Цитирай
Trysth Отговорено Септември 7, 2011 Автор Отговорено Септември 7, 2011 Другари, сдобих се с Bare Knuckle Miracle Man и мога да кажа, че съм много доволен. Има уникално стегната атака, не съм чувал досега подобно нещо. Отне ми време докато си настроя Гарланда по него, обаче като натамъних звука, останах много доволен. Страхотна дефиниция, дори и на високи нива на гейна (а и самият адаптер е 17.5KΩ). Тук има малко повече инфо за зверчето. В сравнение с предишния адаптер в същата китара - Seymour Duncan JB, няма нищо общо. СД-то е алнико, БК-то е керамично. СД-то има изключително мътни ниски честоти, какви ли не шашми не пробвах, но просто не е предназначен за плам мютове, а и като цяло за груб метализъм. За сметка на това БК-то води до състояния, които са свързани със седене час и половина пред 100 вата лампов амп, надут на почти 50% мощност, набичен през 4х12 кабинет и почти само палм мютинг до откат. Нещо се отплеснах - като цяло адаптерът си заслужава. Дано имам щастието за в бъдеще да пробвам и негови братовчеди. Ако някой има опит с други модели - нека сподели. 2 Цитирай
81.slash Отговорено Септември 7, 2011 Отговорено Септември 7, 2011 Честито ! Може ли малко инфо от къде и как и кач пара излезе, и само един или са бридж и нек комбинация ? Откакто гледах клипчето със Миша Мансур се зарибих страшно много. Цитирай
Trysth Отговорено Септември 8, 2011 Автор Отговорено Септември 8, 2011 Един е на бридж и го взех втора ръка от колегата audio. Цитирай
gueorgues Отговорено Септември 8, 2011 Отговорено Септември 8, 2011 честито - не си сбъркал. Много добри адаптери като цяло - всички модели на марката. Аз имам MQ сет (както написах по-горе) монтиран в гибсън SG Standard - нямам забележки. Китарата звучи уникално добре. Цитирай
Trysth Отговорено Септември 8, 2011 Автор Отговорено Септември 8, 2011 На мен много ми се иска да пробвам Aftermath-ите или един мощен Warpig сет (на не-махагонова китара). Цитирай
Recommended Posts