Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво бихте избрали вие


Recommended Posts

Какво бихте избрали вие от тези четири сета и кой си заслужава за парите:

Basix-set 1

http://www.visiarts.com/j3001003.htm

Sonor Force 505 - 860 лева

http://sonor-world.com/cgi-sys/Sonor_FE/so...2bcc8ba8624a55c

Ludwig Accent CS Combo - 660 лева

http://www.drumcentral.com/drum_sets_07.htm

Stagg - 800 лева

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо от изброените.Ще събера още малко за Yamaha/най-ка4ествените евтини серии ги правят те/ Или има втора ръка DP-от старите,които са по-ка4ествени от настоящите Rydeen.Втора ръка има доста по-стойностни неща,за около 1000лв.Това бих направил аз :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Аз бих взел сонора. За нова ямаха rydeеn не бих си дал парите. Преимуществата й спрямо сонор-а, за мен не оправдават разликата от 400+ лв.

 

Иначе и аз съм на мнение, че втора ръка за тия пари може да изкочи нещо в пъти по-добро, но това е свързано с непрекъснато дебнене, разпитване и обикаляне, което може да отнеме месеци. Ако имаш време и търпение според мен си заслужава да се поогледаш.

 

Между другото тоя ludwig, кой го продава. Ако могат да докарат ей това на прилична цена може да се мисли:

 

 

accent CS

Редактирано от zazo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета и друго да ви питам,имам един тактон 13.14.16.22 инча (томовете са отворени тоест без резонантна кожа) и барабанче Пърл 14на6 и половина,колко пари мога да му взема на тоя сет с това барабанче,или да си купя някво скапано барабанче и да продам сета с него и да си запазя Пърлчето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

я дай една снимка на барабанчето(искам да видя твоето,а не това дето го беше пускал) аз проявявам интерес към това барабанче-ако всичко му е наред ! Мога да ти предложа и някакъв бартер с доплащане примерно !

Иначе - ако е без Пърла а с друго смотано барабанче - реалната цена ако са запазени е към 200лв. ако имаш късмет да случиш на някой незапознат може и повече да им вземеш ! :)

Редактирано от eL_NinYo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич събери пари и си вземи Стелдж Къстъм.Втора или нов.Тези барабани може и да са евтини ама не са на такова ниво,че да ги купиш и да забравиш.За повечете оферти които видях ти трябва допълнително стойки,не се знае какви са им педалиерите и тн.,а стейдж къстъма си идва с готин хардуер и барабанче:).Плюс това за 1000-1200 можеш да си намериш втора ръка.Препоръчвам ти ако нямаш достатъчно пари започни да събираш и като изпадне някаква хубава оферта си купи на старо нещо хубаво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така викам.Свири си на Тактона/ако можеш си намери и резонанси/Тези барабани не са никак лоши,докато събереш малко пове4е пари и си купиш нещо свястно.И аз говорех за старите DP,които са доста по-добри от Сонор4ето.Наскоро Владо от Шумен продаде такава Yamaha,за скромните 1000 лв. А сета беше клубен-с 20х16" каса,супер запазен.Според мен сглупи,защото си купи нещо дале4 по-нека4ествено,но той си знае.Инвестицията в музикален инструмент си е сериозна работа,така 4е, необмислените постъпки никога не водят към нещо добро :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора тези "Ludwig Accent CS Combo" има ли ги тук в България пуснати в продажба или все още няма внос. Не съм толкова навътре в нещата за това питам. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.