axel Публикувано Май 9, 2006 Публикувано Май 9, 2006 Какво бихте избрали вие от тези четири сета и кой си заслужава за парите: Basix-set 1 http://www.visiarts.com/j3001003.htm Sonor Force 505 - 860 лева http://sonor-world.com/cgi-sys/Sonor_FE/so...2bcc8ba8624a55c Ludwig Accent CS Combo - 660 лева http://www.drumcentral.com/drum_sets_07.htm Stagg - 800 лева Цитирай
vihro Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Нищо от изброените.Ще събера още малко за Yamaha/най-ка4ествените евтини серии ги правят те/ Или има втора ръка DP-от старите,които са по-ка4ествени от настоящите Rydeen.Втора ръка има доста по-стойностни неща,за около 1000лв.Това бих направил аз Цитирай
zazo Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 (Редактирано) Аз бих взел сонора. За нова ямаха rydeеn не бих си дал парите. Преимуществата й спрямо сонор-а, за мен не оправдават разликата от 400+ лв. Иначе и аз съм на мнение, че втора ръка за тия пари може да изкочи нещо в пъти по-добро, но това е свързано с непрекъснато дебнене, разпитване и обикаляне, което може да отнеме месеци. Ако имаш време и търпение според мен си заслужава да се поогледаш. Между другото тоя ludwig, кой го продава. Ако могат да докарат ей това на прилична цена може да се мисли: accent CS Редактирано Май 9, 2006 от zazo Цитирай
axel Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 Момчета и друго да ви питам,имам един тактон 13.14.16.22 инча (томовете са отворени тоест без резонантна кожа) и барабанче Пърл 14на6 и половина,колко пари мога да му взема на тоя сет с това барабанче,или да си купя някво скапано барабанче и да продам сета с него и да си запазя Пърлчето. Цитирай
jeleto Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Ако решиш да продаваш барабаните на части - хардуер, стойки и подобни ще съм заинтересуван за някои неща. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 (Редактирано) я дай една снимка на барабанчето(искам да видя твоето,а не това дето го беше пускал) аз проявявам интерес към това барабанче-ако всичко му е наред ! Мога да ти предложа и някакъв бартер с доплащане примерно ! Иначе - ако е без Пърла а с друго смотано барабанче - реалната цена ако са запазени е към 200лв. ако имаш късмет да случиш на някой незапознат може и повече да им вземеш ! Редактирано Май 9, 2006 от eL_NinYo Цитирай
bonzo Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Пич събери пари и си вземи Стелдж Къстъм.Втора или нов.Тези барабани може и да са евтини ама не са на такова ниво,че да ги купиш и да забравиш.За повечете оферти които видях ти трябва допълнително стойки,не се знае какви са им педалиерите и тн.,а стейдж къстъма си идва с готин хардуер и барабанче.Плюс това за 1000-1200 можеш да си намериш втора ръка.Препоръчвам ти ако нямаш достатъчно пари започни да събираш и като изпадне някаква хубава оферта си купи на старо нещо хубаво. Цитирай
vihro Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 И аз така викам.Свири си на Тактона/ако можеш си намери и резонанси/Тези барабани не са никак лоши,докато събереш малко пове4е пари и си купиш нещо свястно.И аз говорех за старите DP,които са доста по-добри от Сонор4ето.Наскоро Владо от Шумен продаде такава Yamaha,за скромните 1000 лв. А сета беше клубен-с 20х16" каса,супер запазен.Според мен сглупи,защото си купи нещо дале4 по-нека4ествено,но той си знае.Инвестицията в музикален инструмент си е сериозна работа,така 4е, необмислените постъпки никога не водят към нещо добро Цитирай
axel Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 Благодаря ви за съветите,ще се замисля. :think: Цитирай
Rocko Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Бе ЛЮДВИГ-а си е класика......бих го взел Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Те,че са класика - верно е,ама това колко е Людвиг........... Цитирай
Kicho Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Абе хора тези "Ludwig Accent CS Combo" има ли ги тук в България пуснати в продажба или все още няма внос. Не съм толкова навътре в нещата за това питам. Благодаря! Цитирай
Recommended Posts