vihro Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Щом не търсиш лютиер, не зная защо питаш тук. Търсиш в Гугъл дърводелски фирми с CNC фрези,даже материал ще ти предложат, правиш си чертеж и си готов. Цитирай
programista Отговорено Септември 2, 2011 Автор Отговорено Септември 2, 2011 Благодаря за съвета. Сега ще питам гугъл. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Септември 3, 2011 Отговорено Септември 3, 2011 (Редактирано) Замислих се, че повечето фирми, които предлагат рязане с CNC, работят с акрил. Сещаш ли се накъде бия? Редактирано Септември 3, 2011 от Lord Shredulous 3 Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Септември 3, 2011 Отговорено Септември 3, 2011 ^ Без да исках натиснах минуса ... мързеше ме да пиша .. а идеята е кадърна. Подкрепям с две ръце. 1 Цитирай
programista Отговорено Септември 3, 2011 Автор Отговорено Септември 3, 2011 Замислих се, че повечето фирми, които предлагат рязане с CNC, работят с акрил. Сещаш ли се накъде бия? :) ами то ако ще е невидимо, по-добре само контур като на yamaha silent guitar. и за този вариант съм мислил.. кеф ти лес пол, кеф ти експлорер кеф ти fireman кажи кой и колко. и къф е тоя акрил. от къде да го взема. не е ли доста скъпо за единични бройки. Давайте конкретни предложения за човек с CNC.. някой познат, нещо такова.. някои дето поне малко ще има представа за какво му говоря.. абе да е някой от наЩе Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Септември 3, 2011 Отговорено Септември 3, 2011 Доколкото знам, фирмите си имат материали, с които работят и ти показват мостри от всяка(прегледах доста материали, когато търсех за пикгард). Щом могат да направят такова от акрил, не виждам защо за някаква разумна цена да не мога да направят и тялото. Единствено съм имал работа със СТАКС. Цитирай
programista Отговорено Септември 3, 2011 Автор Отговорено Септември 3, 2011 Мерси ще ги посетя . Цитирай
Recommended Posts