Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Вече съм в България и успях да сваля и останалите песни. Събраха се към 15. Няколко от песните не ми бяха пратени на mp3, писал съм отговор и ще чакам да бъдат изпратени. Към всички останали: остават 3 дни, не се колебайте

пропуснал съм да напиша facebook страницата на студиото: http://www.facebook.com/Soundlurker

Отговорено

Имам едно предложение - да не се споменават имената на изпълнителите, нито форумните им такива, а само заглавията на парчетата - мисля, че ще е по-изненадващо накрая?

• Like 2
Отговорено

Добре тогава. Песните ще бъдат обявени само със заглавие, без автор, а авторите им ще бъдат приканени да не разкриват коя песен чия е.

Отговорено

Днес и утре са последните дни за пращане на песен. Моля хората, които ми пратиха само линкове към soundcloud или youtube да пратят mp3, ако искат да участват в конкурса.

Отговорено

И аз успях в последния момент...току що пратих ДЕМО.

Поздрави!

Отговорено

Днес имате последен шанс за пращане на песен. Също така, моля хората, които ми пратиха само линкове към soundcloud или youtube да пратят mp3, ако искат да участват в конкурса.

На изпратилите песен благодаря за участието, пожелавам ви успех!

Очаквайте темата за гласуване съвсем скоро :)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.